VHS Beveiliging. Beveiligingsexpert met meer dan 30 jaar ervaring.

Een veilig gevoel, het lijkt zo vanzelfsprekend maar helaas is dat niet altijd het geval. Veel Nederlanders hebben maatregelen genomen om hun woning of bedrijf te beschermen, door bijvoorbeeld buitenverlichting of extra veiligheidssloten. Dan nóg zien inbrekers de kans om zich razendsnel toegang te verschaffen tot uw eigendommen. En los van de materiële schade is de emotionele impact die dit heeft vele malen groter.

Tijd dus om een goed plan te maken om uw thuis veilig en comfortabel te maken. Met VHS Beveiliging bent u verzekerd van meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied.

Particulier

Uw huis is uw thuis. En dat moet een veilige plek zijn; een omgeving waar u zich op uw gemak voelt. Dat begrijpen wij als geen ander. Wij zorgen er graag voor dat wij dit veilige gevoel kunnen creëren én behouden. Met VHS Beveiliging is dat in een paar stappen geregeld.

MKB

Uw bedrijf veilig achterlaten als u ’s avonds naar huis gaat, is belangrijk. U kunt tenslotte niet op twee plaatsen tegelijk zijn en met VHS Beveiliging is er altijd iemand aanwezig. Op die manier kunt u met een gerust hart uw bedrijfspand en uw spullen hierin aan ons toevertrouwen.

Inbraakbeveiliging

Brandbeveiliging

Toegangscontrole

Camerabewaking

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek

Misdaadkaart

Met de tool misdaad in kaart kunt u door het invoeren van postcode of plaatsnaam snel en overzichtelijk zien waar er in uw woonomgeving ingebroken is.

De beveiliging van diverse nieuwbouwprojecten
Realiseren wij in samenwerking met onze partners