Waarom heeft u een borg certificaat nodig?

Een borg certificaat is een document waarmee u kunt aantonen welke beveiligingsmaatregelen zijn genomen voor uw woning.

Het document is, in combinatie met een onderhoudscontract, 5 jaar geldig. Een borg certificaat is voor de inboedel verzekeraar en voor u het bewijs dat een erkend beveiligingsbedrijf de juiste beveiligingsmaatregelen heeft genomen. Zonder dit certificaat zal de verzekeraar uw inboedel niet willen verzekeren wanneer een beveiligingssysteem is vereist.

Wij stellen graag een beveiligingsplan voor u op.

Neem vrijblijvend contact op voor advies

Heeft u een zakelijk
BORG-certificaat nodig?

Waarom heeft u een borg certificaat nodig?

Om een BORG-certificering te verkrijgen, moeten er verschillende veiligheidseisen worden nageleefd. Dit omvat onder andere het hebben van een goed alarmsysteem en de juiste bouwkundige voorzieningen. Daarnaast moeten deze beveiligingsmaatregelen regelmatig worden onderhouden en gecontroleerd door een erkend BORG-bedrijf. Wij helpen u hier graag mee.

Het exacte vereiste niveau verschilt per woning en wordt bepaald aan de hand van een risicoanalyse die wordt uitgevoerd door onze beveiligingsadviseur. De adviseur beoordeelt uw woning op verschillende factoren en deelt deze in, in een risicoklasse tussen de 1 en de 4, waarbij in de hogere risicoklassen 3 en 4 meer veiligheidsmaatregelen worden vereist.

Een belangrijke factor bij het bepalen van de risicoklasse van uw woning is de waarde van uw bezittingen. Hoe hoger de waarde van uw kostbare spullen, hoe hoger de risicoklasse waarin uw woning valt en hoe meer beveiligingsmaatregelen er nodig zijn om aan de veiligheidseisen te voldoen.

Als erkend beveiligingsbedrijf voeren wij de benodigde maatregelen uit om uw woning te beveiligen en het BORG-certificaat te behalen. Onze deskundige beveiligingsspecialisten adviseren U graag over de benodigde maatregelen en zorgen voor een professionele installatie. Bovendien kunnen wij periodiek onderhoud en controles uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw woning te allen tijde veilig blijft.

Kortom, wij zorgen ervoor dat uw woning voldoet aan de gestelde veiligheidseisen en dat u met een gerust hart kunt genieten van een veilige woonomgeving.

Doorloop 2 simpele stappen om te ontdekken
welk BORG certificaat je nodig hebt.

Uiteraard zijn uw gegevens veilig, wij gaan hier volgens de Europese privacywet mee om.

Beveiligen in 3 stappen

Goede inbraakbeveiliging bestaat uit een combinatie van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen. Dit doet u in 3 stappen:

1. Het laten inschatten van de juiste risicoklasse door de beveiligingsadviseur aan de hand van de Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI 2.0).

2. Een passend beveiligingsplan met offerte laten opstellen dat past bij het geconstateerde risico.

3. Het professioneel laten installeren van de gekozen maatregelen.

Als beveiligingsbedrijf helpen wij u graag bij het verkrijgen van een BORG-certificering. Wij kunnen u adviseren over de benodigde veiligheidsmaatregelen en deze voor u implementeren. Wij zorgen er voor dat uw woning te allen tijde veilig blijft.

Wij stellen graag
een beveiligingsplan
voor u op.

““Met ons vorige alarmsysteem hadden we vaak problemen. Omdat we ons daar niet zeker bij voelden, zijn we overgestapt op een beveiligingssysteem van VHS. Sindsdien hebben we het gevoel dat er altijd iemand thuis is. Erg geruststellend!””

Bert de Winter

Vraag hier een adviesgesprek aan

Of bel naar 078 615 67 30.

Benieuwd in welke risicoklasse uw woning conform de VRKI 2.0 valt?