Waarom heeft u een borg certificaat nodig?

Een borg certificaat is een document waarmee u kunt aantonen welke beveiligingsmaatregelen zijn genomen voor een bedrijfspand of woonhuis.

Het document is 5 jaar geldig in combinatie met een onderhoudscontract. Een borg certificaat is voor de inboedel verzekeraar het bewijs dat een erkend beveiligingsbedrijf de juiste beveiligingsmaatregelen heeft genomen

Lees meer over Borg certificatie

Welk borg certificaat heeft u nodig?

Doorloop 2 simpele stappen om dit te ontdekken of bel ons direct op 078 61 56 730.
Uiteraard zijn uw gegevens veilig, wij gaan hier volgens de Europese privacywet mee om.

Specialist in top beveiliging systemen

Al bijna 30 jaar is VHS Beveiliging een begrip op het gebied van elektronische beveiliging. Van advies tot ontwerp, van installatie tot implementatie en van alarmopvolging tot en met service. Wij beschikken over eigen professionals op het gebied van inbraak-, brand- en camerabeveiliging. U kunt bij ons terecht voor particuliere projecten en voor het MKB. En voor aannemers en projectontwikkelaars zijn wij een vaste partner voor de installatie en onderhoud van inbraakpreventie in nieuwbouwprojecten.

““Met ons vorige alarmsysteem hadden we vaak problemen. Omdat we ons daar niet zeker bij voelden, zijn we overgestapt op een beveiligingssysteem van VHS. Sindsdien hebben we het gevoel dat er altijd iemand thuis is. Erg geruststellend!””

Bert de Winter

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek

Het BORG-beveiligingsbedrijf

Veel ondernemers zijn onvoldoende beveiligd tegen inbraak, terwijl ze fors investeren in beveiligingsmaatregelen. Hierdoor hebben criminelen de kans om de bedrijfscontinuïteit te verstoren met grote financiële gevolgen. Een BORG-beveiligingsbedrijf helpt ondernemers het risico op inbraak te verkleinen. Een bedrijfspand kwalitatief goed beveiligen doet u in 3 stappen:

• Het inschatten van het risico- en beveiligingsniveau aan de hand van de
VRKI 2.0
• Een passend beveiligingsplan opstellen met een combinatie van
organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen
• Professioneel installeren van de maatregelen.

Heeft u nog geen BORG-certificaat?

Aan de hand van een BORG-certificaat toont u aan dat uw beveiligingsbedrijf betrouwbaar is en vakmanschap levert. Beveiligingsbedrijven die goedgekeurd zijn om BORG-certificaten uit te geven worden beoordeeld door een certificatie-instelling (DEKRA, KIWA of CIBV) op levering van producten en of diensten. Heeft u nog geen BORG-certificaat en staat u ook voor kwaliteit van uw werk? Meldt u dan aan om vakman te worden.

De afgifte van een BORG-certificaat en opleveringsbewijs geeft de opdrachtgever zekerheid dat er goede beveiliging is aangebracht en dat het bedrijf voldoet aan de polisvoorwaarden van de verzekeraar.

Totstandkoming van BORG-certificatieschema

Het BORG-certificatieschema is opgesteld door o.a. beveiligingsbedrijven. Het is dan ook een werkbaar certificatieschema, omdat zij hun ervaring en kennis uit de praktijk erin hebben verwerkt. Het certificatieschema biedt de mogelijkheid om te anticiperen op technische ontwikkelingen en trends.

Inbraakbeveiliging met BORG-keurmerk

Om de schade van diefstal en inbraak te beperken wordt jaarlijks veel geld uitgegeven aan beveiliging en verzekeringspremies. Maar hoe weet u nu wat voor u de juiste beveiligingsmaatregelen zijn? En wat betekent het als uw verzekeraar een BORG-certificaat eist?

Beveiligen in 3 stappen

Goede inbraakbeveiliging bestaat uit een combinatie van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen. Dit doet u in 3 stappen:

1. Het inschatten van de juiste risicoklasse door de specialist aan de hand
van de Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI 2.0).
2. Een beveiligingsplan met offerte opstellen dat past bij het
geconstateerde risico.
3. Het professioneel installeren van de gekozen maatregelen.

Werk voor specialisten

VHS Beveiliging heeft als Kiwa erkend Borg-gecertificeerd beveiligingsbedrijf de juiste kennis in huis. Een BORG-gecertificeerd beveiligingsbedrijf is gespecialiseerd in bouwkundige- en/of elektronische inbraakbeveiliging. Voor goede beveiliging is het belangrijk zowel bouwkundige- als elektronische maatregelen te treffen. Bij VHS Beveiliging kunt u voor beide disciplines terecht.

Benieuwd in welke risicoklasse uw woning conform de VRKI 2.0 valt?