Het kan prettig zijn om te weten wie er voor de deur staat; zo kunt u een keuze maken om wel of niet open te doen. Zeker ’s avonds kan dit voor mensen een veilig idee zijn. Tegenwoordig kennen we allemaal de toename van de zogenaamde babbeltrucs, de misleiding van mensen aan de deur en ongewilde colportatieverkopen. Hierdoor ontstaat ook een gevoel van onveiligheid en gebrek aan comfort.

De toegangscontrole mogelijkheden van VHS Beveiliging bieden uitkomst.

Deurtelefoon
De standaard deurtelefoon heeft één bedieningsknop voor een elektrische deuropener. Deze functionaliteit is uit te breiden met 6 extra functietoetsen.

Video-intercom
Met een video-intercom kunt u niet alleen spreken met degene die er voor de deur staat maar u kunt deze persoon ook zien. In dat geval beschikt u over een toestel met geluidsfunctie en beeldscherm.

Video-intercom op IP basis
Deze geavanceerde video-intercom installatie heeft naast een extra groot beeldscherm allerlei extra mogelijkheden. U bepaalt zelf de instellingen, zoals waar de oproep binnen komt. Deze oproep kan binnenkomen op een laptop, PC, tablet of smartphone.

Onze producten voor toegangscontrole

Prox sleutelschakelaar

Sleutelschakelaars worden in combinatie met een controlepaneel gebruikt om een beveiligingssysteem in- en uit te schakelen.

Paxton toegangscontrole

Paxton toegangscontrole

Elektronische toegangscontrole en deurintercomsystemen voor een optimale beveiliging van gebouwen, medewerkers en bezittingen.

Video intercom binnenpost

Een touchscreen display met een simpele besturing. U kunt altijd, dus ook als er niet wordt aangebeld, de beelden bekijken via het display. Het is ook mogelijk via uw smartphone informatie te krijgen en de bediening te regelen.

Video intercom buitenpost

Deurtelefoon
Op de standaardversie deurtelefoon zit één bedieningsknop voor een elektrische deuropener. De functionaliteit kan uitgebreid worden met 6 extra functietoetsen.

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek