Over ons

Zorgeloos wonen en werken met de beveiligingssystemen en diensten van VHS Beveiliging.

Al sinds 1991 verzorgt VHS Beveiliging beveiligingsproducten en diensten voor particulieren en bedrijven.

Zowel bij woonhuis- als kantoorbeveiliging kijkt VHS Beveiliging niet alleen naar technische aspecten. Beveiliging kan namelijk óók mooi zijn, door minimalistisch design en in kleuren die bij uw interieur passen. Of juist onopvallend, door het verwerken van sensoren in deur- en/of raamsponningen.

Dat design ziet u terug in het beveiligingsproductenassortiment van VHS Beveiliging. Beveiligingsonderdelen, zoals alarmbedieningspanelen, bewegingssensoren en rookdetectoren, zien er strak en eigentijds uit. Ontwikkelingen op al deze gebieden worden door ons op de voet gevolgd. Daardoor kunnen voor u relevante technologische innovaties én fraai design snel in het assortiment opgenomen en aangeboden worden.

Wij werken als Kiwa NCP gecertificeerd bedrijf met een vast team van medewerkers, stuk voor stuk gedegen vakmensen. Om bijvoorbeeld bij u thuis een alarminstallatie en brandbeveiliging te installeren en/of voor camerabewaking te zorgen.

Op kantoor is Paul van Heeswijk uw vaste aanspreekpunt.

VHS Beveiliging is een technisch gecertificeerd KIWA/NCP beveiligingsbedrijf. Hierdoor kunnen wij u zowel op het gebied van zowel bouwkundige als electronische maatregelen adviseren.

Wanneer een verzekeraar vraagt naar een certificaat van het alarmsysteem dan zijn wij gerechtigd dit Borg certificaat af te geven. Voordat wij dit afgeven maken wij samen met u een risico analyse waaruit de gepaste beveiligingsmaatregelen tevoorschijn komen. Na het realiseren van deze maatregelen ontvangt u dit certificaat. Kijk ook even in uw verzekeringspolis of dit voordelen voor u heeft.