Beveiliging sinds 1991
Al ruim 30 jaar is VHS Beveiliging een begrip op het gebied van elektronische beveiliging. Van advies tot ontwerp, van installatie tot implementatie en van alarmopvolging tot en met service. Wij beschikken over eigen professionals op het gebied van inbraak-, brand- en camerabeveiliging. U kunt bij ons terecht voor particuliere projecten en voor het MKB. En voor aannemers en projectontwikkelaars zijn wij een vaste partner voor de installatie en onderhoud van inbraakpreventie in nieuwbouwprojecten.

“Had ik mijn huis maar beter beveiligd” horen wij helaas nog al te vaak na een inbraak. Een inbraak is een inbreuk op je veiligheid én gevoel van comfort en heeft een behoorlijke impact. VHS Beveiliging geeft u dat gevoel van veiligheid en comfort graag terug door mee te denken met uw situatie. Een risicoanalyse is daarvoor een eerste stap. Tenslotte weten wij als geen ander welke risico’s er kunnen zijn; vaak ook zaken waar je zelf niet bij stilstaat. Een veelgehoord argument is: “maar ik heb toch goede sloten op de deur?” maar dan blijkt achteraf dat inbrekers op veel andere manieren zicht hebben op uw waardevolle spullen, ongezien een erf op kunnen of een makkelijke vluchtroute hebben bij met name úw huis. Dat gaan we met elkaar in kaart brengen. Paul van Heeswijk is voor u het vaste aanspreekpunt voor uw beveiliging.

Wat goed is, kan ook mooi zijn
We kijken niet alleen naar de technische aspecten want beveiliging kán ook mooi zijn. Dat lijkt misschien niet zo voor de hand liggend maar, groot in het oog springende, camera’s zijn niet altijd een aanwinst in uw interieur.
Tegenwoordig is er veel meer mogelijk. Denk aan minimalistisch design in een kleur die bij uw interieur past. Of kies voor onopvallende beveiliging door sensoren in deur- en raamsponningen bijvoorbeeld. Er is meer mogelijk dan u denkt.

Woonlab Barendrecht: kom kijken en testen
In samenwerking met het Woonlab in Barendrecht beschikken wij over een showroom waar u al onze producten kunt bekijken en testen. Bij het Woonlab worden regelmatig kopers van nieuwbouwwoningen begeleid in hun keuze van materialen voor hun nieuwe huis, waar beveiliging ook vaak een onderdeel van is.

Certificatie en kwaliteitsmaatregelen
VHS Beveiliging is een technisch gecertificeerd KIWA/NCP beveiligingsbedrijf. Los van de garantie op kwaliteit, betekent dit dat wij u op bouwkundig en elektronisch gebied mogen adviseren.
De basis uitgangspunten voor beveiliging worden beschreven in de beveiligingsmatrix van de Verbeterde Risicoklassen Indeling (VKRI), uitgegeven door het Centrum voor Criminaliteitspreventie (CCV). Daarnaast kunnen wij ook een certificaat van het alarmsysteem afgeven volgens Borg, indien een verzekeraar hierom vraagt; dit kan echter alleen samen met een vooraf gedane risicoanalyse.

Domotica of smart homes
Met domotica of smart homes gaat het om het toepassen van elektronica en huisnetwerken, oftewel: huisautomatisering. Zo’n huis is van alle gemakken voorzien want apparaten kunnen onderling met elkaar communiceren. Denk hierbij aan verwarmingsinstallaties, airco, verlichting, zonwering én beveiligingssystemen. VHS Beveiliging is hiervoor de juiste partner! Inbraak-, brand-, CO2-, water- en detectiesystemen kunnen allemaal gecombineerd worden met domotica.

Een praktijkvoorbeeld: wanneer u het alarm inschakelt, gaat de verlichting na 20 seconden uit, bij het binnentreden van uw woning gaat de verlichting aan terwijl u het alarm inschakelt. Dit is allemaal vooraf samen te stellen en eenvoudig te bedienen met een paneel of via een app op uw telefoon of tablet.

VHS Beveiliging zorgt voor een compleet pakket aan beveiligings- en comfortmaatregelen waardoor uw woonplezier optimaal wordt.
Beveiliging? U moet er niet aan denken. Dat doen wij wel voor u.

De VHS Beveiligingstips

Tip 1

Sluit alle ramen en deuren goed af

Tip 2

Zet uw alarmsysteem aan

Tip 3

Haal de stroom van ongebruikte apparatuur

Tip 4

Controleer uw waarschuwingsadressen voor de meldkamer

Tip 5

Gebruik een tijdschakelaar

Tip 6

Maak afspraken met buren over de post bij afwezigheid

Tip 7

Laat niet teveel mensen weten wanneer u met vakantie gaat

Tip 8

Zet pas ná uw vakantie de verhalen op social media

Tip 9

Verwijder uw mobiele nummer van social media

Onze voordelen

Offerte binnen 1 dag

24/7 bemande meldkamer

Installatieservice

5 jaar garantie op alarmsystemen* (* ksenia alarm- en bedienpanelen)

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek

persoonlijk contact

professioneel (gediplomeerde projecteringsdeskundige)

KIWA NCP Beveiligingsbedrijf

Advies op maat