Service & onderhoud

Ook een beveiligingsinstallatie moet worden onderhouden, net als elke andere installatie. Vanaf de opleveringsdatum geldt een garantietermijn van twee jaar op onderdelen én arbeid.

Om een storingsvrije werking van uw beveiligingssysteem maximaal te kunnen waarborgen kunt u bij VHS Beveiliging jaarlijks een service- en onderhoudscontract afsluiten, inclusief een 24-uurs service. Dit houdt in dat er elk jaar een monteur langskomt die uw hele beveiligingsinstallatie controleert. Bovendien kunt u er bij een eventuele storing op rekenen dat VHS Beveiliging 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bereikbaar is. Uw storing wordt binnen 24 uur verholpen.

De service- en onderhoudscontracten voldoen aan de voorwaarden van het Verbond van Beveiligingsorganisaties en de onderhoudsnorm zoals is vastgelegd in de NEN2654-1.

  • Betere beeldkwaliteit dan bij analoog
  • Netwerkcamera’s zijn eenvoudig aan te sluiten op uw huidige computernetwerk
  • Extra camera’s eenvoudig toe te voegen
  • Bijbehorende software zorgt voor toegang via smartphone of tablet
  • Beveiligingscamera’s hebben een preventieve werking

Door een toename in het gebruik van cameratoezicht en de nieuwste technologieën heeft de Autoriteit Persoonsgegevens beleidsregels opgesteld op het gebied van cameratoezicht. Deze beleidsregels zijn in eerste instantie toegespitst op cameratoezicht op private of publieke organisaties ter beveiliging van personen en goederen waarop de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van toepassing is. De rechten van betrokkenen worden hierin uitgebreid besproken. U kunt hier meer lezen.

Wij stellen graag een beveiligingsplan voor u op.

Neem vrijblijvend contact op voor advies

078 615 6730

  • Laat bezoekers zich melden bij binnenkomst
  • Zorg voor een goede toegangscontrole (videosysteem of camera’s)
  • Zet uw alarmsysteem aan
  • Regel alarmopvolging zodat hulpdiensten snel ter plaatse zijn
  • Installeer camera’s

“Met ons vorige alarmsysteem hadden we vaak problemen. Omdat we ons daar niet zeker bij voelden, zijn we overgestapt op een beveiligingssysteem van VHS. Sindsdien hebben we het gevoel dat er altijd iemand thuis is. Erg geruststellend!”

Bert de Winter

Onze producten voor camerabewaking

Bullet camera’s wit

Color Vu IP Bullet wit. Camera met hoge beeldkwaliteit, zélfs bij sterk tegenlicht dankzij WDR-technologie. De camera is water- en stofbestendig.

Bullit camera’s zijn evenals Dome camera’s zowel binnen als buiten, overdag en in de nacht toepasbaar. Middels de uitgebreide instelmogelijkheden van de camera zijn beelden weer te geven op afstanden van 5 tot wel 250 meter. Haarscherp en loepzuiver. Via de app kunnen de beelden waar dan ook ter wereld bekeken worden.

Thermische dome camera

Camera met krachtige functies voor gedragsanalyse, gebaseerd op deep learning-algoritme: lijnoverschrijding, inbraak, in- en uitgang van de regio..

Dome camera’s zijn zowel binnen als buiten, overdag en in de nacht toepasbaar. Uitermate geschikt voor rondom de woning voor afstanden tot circa 20 meter. Deze zijn stand-alone en in een netwerk te plaatsen. Via de app kunnen de beelden waar dan ook ter wereld bekeken worden.

Bullet camera’s zwart

Color Vu IP Bullet zwart. Camera met hoge beeldkwaliteit, zélfs bij sterk tegenlicht dankzij WDR-technologie. De camera is water- en stofbestendig.

Bullit camera’s zijn evenals Dome camera’s zowel binnen als buiten, overdag en in de nacht toepasbaar. Middels de uitgebreide instelmogelijkheden van de camera zijn beelden weer te geven op afstanden van 5 tot wel 250 meter. Haarscherp en loepzuiver. Via de app kunnen de beelden waar dan ook ter wereld bekeken worden.

Videorecorder

Van 4 tot 32 kanalen per recorder of tot wel 300 camera’s op een software platform. Volledig voorzien van de allernieuwste technologie. Live bekijken, afspelen met eenvoudige doorzoek functies. Beheer van de apparatuur voor opnameschema’s gebruiksrechten etc. Bedienbaar met een monitor of app. Ook de opslag voor de beelden kent nagenoeg geen grenzen meer (wij hanteren de maximaal 28 dagen opslag termijn) met de tot 12 Megapixels opname en de interfaces voor tot wel 8 Tb vaste schijven. Welke indien nodig in een veilige en snelle Raid 5 opslag omgeving opgeslagen kunnen worden.

Maak een afspraak voor
een gratis adviesgesprek

Of bel naar  078 615 67 30.