Toegngscontrolle

Hoe groter uw bedrijf of bedrijventerrein, hoe meer controle er nodig is. Zeker met vertrouwelijke ruimtes of gevaarlijke gebieden die niet vrij toegankelijk mogen zijn. Met toegangscontrole bepaalt ú wie waar mag komen en heeft u altijd zicht op aanwezige medewerkers en bezoekers. Dit gaat net even verder dan toegangsverlening; hier bepaalt u welke deuren, ingangen of poorten er wel of niet geopend worden. Toegangscontrole is een slimmer systeem want het registreert én controleert ingangen en checkt wie, waar en wanneer naar binnen gaat. Een goed toegangscontrolesysteem beheert ook deze toegangsinformatie in een database zodat hier, mocht dit onverhoopt nodig zijn, naar kan worden verwezen.

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen om toegangscontrole bij het terrein of bij de entree van het gebouw te installeren. Denk hierbij aan bewakingscamera’s, videodata, inbraakalarm, alarmopvolging, intercom en dergelijke. 

Ga samen met VHS Beveiliging om tafel om een risicoanalyse te maken en zorg voor een langetermijn visie. Stel uzelf vragen als: wie of wat moet worden beschermd? En wat moet er gebeuren om de schade te beperken? En hoe werkt mijn bedrijfsproces mocht deze toegangscontrole onverhoopt even uitvallen? Welke logistieke processen zijn er dan nodig? Want alleen als u weet welke risico’s u loopt, weet u ook wat er nodig is om dit te beschermen.

De 5 belangrijkste voordelen van HD IP camera’s

  • Betere beeldkwaliteit dan bij analoog
  • Netwerkcamera’s zijn eenvoudig aan te sluiten op uw huidige computernetwerk
  • Extra camera’s eenvoudig toe te voegen
  • Bijbehorende software zorgt voor toegang via smartphone of tablet
  • Beveiligingscamera’s hebben een preventieve werking

Door een toename in het gebruik van cameratoezicht en de nieuwste technologieën heeft de Autoriteit Persoonsgegevens beleidsregels opgesteld op het gebied van cameratoezicht. Deze beleidsregels zijn in eerste instantie toegespitst op cameratoezicht op private of publieke organisaties ter beveiliging van personen en goederen waarop de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van toepassing is. De rechten van betrokkenen worden hierin uitgebreid besproken. U kunt hier meer lezen.

Helaas is het risico op inbraak nooit helemaal uit te sluiten maar voorkomen is beter dan genezen. Met VHS Beveiliging kunt u deze risico’s zoveel mogelijk beperken en het ongewenste bezoekers, al dan niet met kwade bedoelingen, zo lastig mogelijk te maken.

Wij leveren, installeren én onderhouden beveiligingssystemen en richten deze op uw specifieke bedrijfssituatie. Onze professionele installateurs zorgen voor zekerheid en u kunt rekenen op een Borg certificaat. Het jaarlijks onderhoud is bij VHS Beveiligin in zeer goede handen.

Wij stellen graag een beveiligingsplan voor u op.

Neem vrijblijvend contact op voor advies

078 615 6730

  • Laat bezoekers zich melden bij binnenkomst
  • Zorg voor een goede toegangscontrole (videosysteem of camera’s)
  • Zet uw alarmsysteem aan
  • Regel alarmopvolging zodat hulpdiensten snel ter plaatse zijn
  • Installeer camera’s

“Beveiliging en gastvrijheid in één efficiënte oplossing”

Bas Korteland, directeur Fleet Parts Supplier B.V.

Onze producten voor camerabewaking

Prox sleutelschakelaar

Sleutelschakelaars worden in combinatie met een controlepaneel gebruikt om een beveiligingssysteem in- en uit te schakelen.

Video intercom binnenpost

Een touchscreen display met een simpele besturing. U kunt altijd, dus ook als er niet wordt aangebeld, de beelden bekijken via het display. Het is ook mogelijk via uw smartphone informatie te krijgen en de bediening te regelen.

Video intercom buitenpost

Deurtelefoon

Op de standaardversie deurtelefoon zit één bedieningsknop voor een elektrische deuropener. De functionaliteit kan uitgebreid worden met 6 extra functietoetsen.

Paxton toegangscontrole

Paxton toegangscontrole.

Elektronische toegangscontrole en deurintercomsystemen voor een optimale beveiliging van gebouwen, medewerkers en bezittingen.

Maak een afspraak voor
een gratis adviesgesprek

Of bel naar  078 615 67 30.