Waarom heeft u een borg certificaat nodig?

Een certificaat is een document waarmee u kunt aantonen welke beveiligingsmaatregelen zijn genomen voor uw bedrijfspand. Dit certificaat wordt veelal geëist door uw verzekeraar.

Het document is 5 jaar geldig in combinatie met een onderhoudscontract. Een certificaat is voor uw verzekeraar en u het bewijs dat de juiste beveiligingsmaatregelen zijn gekozen door een erkend beveiligingsbedrijf.

Wij stellen graag
een beveiligingsplan
voor u op.

De verschillende regelingen en risicoklassen van het certificaat.

Inbraakbeveiliging en certificering

Om het BORG inbraakcertificaat af te kunnen geven heeft u een specialist nodig die kan beoordelen welke maatregelen noodzakelijk zijn zodat uw bedrijf voldoet aan de eisen op het gebied van inbraakbeveiliging. Deze eisen zijn opgesteld door het CCV en worden regelmatig geëvalueerd en bijgewerkt in de Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI 2.0). Uw onderneming wordt door onze beveiligingsspecialist getoetst op onder andere de aanwezigheid van de beveiligingsapparatuur, de kwaliteit van de bouwkundige voorzieningen en het hang- en sluitwerk.

Borgcertificaat

Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een BORG-certificaat, dan is het belangrijk te weten dat er 2 regelingen zijn en daardoor 2 certificaten. Te weten de Borg-B voor uw bouwkundige beveiliging en de Borg-E regeling voor de electronische beveiliging. Te samen vertegenwoordigen ze het volledige certificaat. VHS Beveiliging kan uw bedrijfspand conform de Borg E- en desgewenst aanvullend de Borg B regeling certificeren.

Risico Klasse

Het exacte vereiste niveau verschilt per bedrijf en de waarde van de goederen in het pand. Dit wordt bepaald aan de hand van een risicoanalyse die wordt uitgevoerd door een van onze beveiligingsadviseurs. De adviseur beoordeelt uw bedrijfspand en de goederen op verschillende factoren en deelt deze in een risicoklasse, waarbij in de hogere risicoklassen meer veiligheidsmaatregelen worden vereist.

Welke Maatregelen zijn er nodig?

Als erkend beveiligingsbedrijf voeren wij de benodigde maatregelen uit om uw bedrijfspand te beveiligen en het BORG-certificaat te verkrijgen. Onze deskundige beveiligingsspecialisten adviseren u graag over de benodigde maatregelen en zorgen voor een professionele installatie. Bovendien kunnen wij deze jaarlijkse onderhouden en kunnen wij controles uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw pand te allen tijde voldoet aan de eisen.

Kortom, wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand voldoet aan de gestelde veiligheidseisen en dat u met een gerust hart kunt genieten van een veilige werkomgeving.

Het is belangrijk om een BORG-gecertificeerd bedrijf te kiezen dat past bij uw specifieke situatie en beveiligingsbehoeften. Door te kiezen voor ons, kunt u er zeker van zijn dat uw beveiliging van hoge kwaliteit en betrouwbaar is.

Beveiligen in 3 stappen

Goede inbraakbeveiliging bestaat uit een combinatie van organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen. Dit doet u in 3 stappen:

1Het laten inschatten van de juiste risicoklasse door de beveiligingsadviseur aan de hand van de Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI 2.0).

2Een passend beveiligingsplan met offerte laten opstellen dat past bij het geconstateerde risico.

3Het professioneel laten installeren van de gekozen maatregelen.

Als beveiligingsbedrijf helpen wij u graag bij het verkrijgen van een BORG-certificering. Wij kunnen u adviseren over de benodigde veiligheidsmaatregelen en deze voor u implementeren. Wij zorgen er voor dat uw woning te allen tijde veilig blijft.

Wij stellen graag
een beveiligingsplan
voor u op.

Werk voor specialisten

VHS Beveiliging heeft als Kiwa erkend Borg-gecertificeerd beveiligingsbedrijf de juiste kennis in huis. Een BORG-gecertificeerd beveiligingsbedrijf is gespecialiseerd in bouwkundige- en/of elektronische inbraakbeveiliging. Voor goede beveiliging is het belangrijk zowel bouwkundige- als elektronische maatregelen te treffen.

Bij VHS Beveiliging kunt u voor beide disciplines terecht.

Brandbeveiliging en certificering

Voor de brandbeveiliging hanteren wij te alle tijden als basis de eisen welke gesteld worden in het bouwbesluit, de eisen van de verzekeraar en de wensen en eisen van de gebruiker. Hiervoor dragen wij zorg voor de benodigde documenten, inspecties en certificaten. Voor het jaarlijkse onderhoud leveren wij een onderhoudscertificaat.

Camerabeveiliging en certificering

Wij kunnen uw camerasysteem certificeren conform de Beoordelingsrichtlijn (BRL) K21039 Video Security Systems. Hiermee bent u er zeker van dat uw camerasysteem voldoet aan de regels conform de wet- en regelgeving uit de wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus.

Vraag hier een adviesgesprek aan

Of bel naar 078 615 67 30.