Veel mensen hebben het gevoel dat hun huis goed is beveiligd. Het is daarom niet het meest opbeurende bericht, maar belangrijk te weten dat een woning maximaal 3 minuten inbraakwerend is. Zodra er rolluiken zijn wordt dit 5 minuten. Dus even een ommetje maken is meer dan genoeg tijd voor een inbreker om z’n slag te slaan. Met bewegingssensoren en infraroodmelders worden bewegingen snel en adequaat gedetecteerd en wordt de kans op inbraak vele malen kleiner.

Er wordt nog altijd zo’n 108 keer per dag ergens ingebroken (bron: Independer 2020). En wat u misschien niet zou verwachten: slechts 13% van de inbraken vindt ’s nachts plaats. En traditioneel zijn feestdagen zoals kerst, oud & nieuw en Koningsdag bij uitstek dagen waarop inbrekers vaker actief zijn.
Het blijft belangrijk dus om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken.

VHS Beveiliging adviseert, levert, installeert en onderhoudt alarmsystemen die u weer een gevoel van veiligheid en comfort geven.

Inbraak- en beveiligingstips

  • Sluit alle ramen en deuren goed af
  • Zorg dat hang- en sluitwerk voorzien is van SGK (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) kwalificatie
  • Zet uw alarmsysteem consequent aan
  • Leg waardevolle spullen uit het zicht
  • Gebruik een tijdklok voor een verlicht huis als u niet aanwezig bent
  • Plaats verlichting bij de voordeur met een bewegingssensor
  • Plaats beveiligingscamera’s als preventie

"“Met ons vorige alarmsysteem hadden we vaak problemen. Omdat we ons daar niet zeker bij voelden, zijn we overgestapt op een beveiligingssysteem van VHS. Sindsdien hebben we het gevoel dat er altijd iemand thuis is. Erg geruststellend!”"

Bert de Winter

Maak gebruik van onze actie* en krijg van VHS het 1e jaarabonnement meldkamer
GRATIS!

* bij aanschaf van een nieuw systeem

Onze producten voor inbraakbeveiliging

Bedieningspaneel

Een touchscreen display waarop de status van het alarm snel en duidelijk wordt weergegeven. Het is ook mogelijk om via uw smartphone informatie te krijgen en de bediening te regelen. Te krijgen in 7 inch.

Bedieningspaneel

  • Met LCD scherm dat in de Nederlandse taal alle noodzakelijke informatie geeft.
  • Het is ook mogelijk om via uw smartphone informatie te krijgen en de bediening te regelen.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Wooncomfortsysteem – Domotica- inbraakbeveiliging
Het door VHS beveiliging geïnstalleerde Lares 4.0 systeem is via de Porta 4.0 module op een perfecte manier te koppelen aan KNX, de wereldwijde erkende standaard voor woning- en gebouwenautomatisering. De Porta 4.0 communiceert via TCP/IP (PoE) met de Lares 4.0 en wordt gekoppeld op de KNX- bus. Vanuit de KNX kan de status van de partities, storingen, uitgangen en zones van het systeem opgevraagd worden en worden gebruikt om andere KNX-modules aan te sturen. Tevens is het mogelijk om vanuit KNX de Lares4.0 in- en uit te schakelen, uitgangen te activeren/deactiveren, zones tijdelijk buiten werking te plaatsen en gehele scenario’s aan te sturen. Het Ksenia Lares 4.0 is dan ook de Grade 3 beveiligingsoplossing voor het domotica KNX-systeem.

Magneetcontacten draadloos

Buitendeuren en ramen die niet door een bewegingsmelder beveiligd zijn, kunt u voorzien van onopvallende magneetcontacten. Denk hierbij aan de voordeur, tuindeuren of een raam of deur op de eerste verdieping.

Keyfob voor alarmmeldingen
Met deze afstandsbedieing kan het alarm in- en uitgeschakeld worden. Aan de randen van het wheel zitten 4 toetsen, welke door de vorm niet per ongeluk ingedrukt kunnen worden.

Paniekknop
2 Kanalen paniekknop voor het geven van bijvoorbeeld een overval alarm of medisch alarm.

Bewegingsdetectoren
Op strategische plaatsen installeren om bewegingen van indringers te detecteren.
Controlepaneel
Verborgen in een kast of kelder fungeert het controlepaneel als de ‘hersenen’ van uw beveiligingssysteem. Zodra de detectoren een inbreker of een brand signaleren, wordt deze informatie door het controlepaneel omgezet in een alarm.

Magneetcontacten

Buitendeuren en ramen die niet door een bewegingsmelder beveiligd zijn, kunt u voorzien van onopvallende magneetcontacten. Denk hierbij aan de voordeur, tuindeuren of een raam of deur op de eerste verdieping. Dit is een hoog risicocontact. Deze is moeilijker te saboteren.

 

Magneetcontacten
Inbouwcontact voor houten deuren.

Magneetcontacten
Magneetcontact voor inbouw metalendeuren.

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek