Camerabewaking werkt preventief en controlerend. Het vergroot de kans om eventuele inbrekers op te sporen maar bevordert ook uw wooncomfort. U kunt namelijk altijd en overal zien wat er in of rond het huis gebeurt. Bovendien hebben camera’s een afschrikwekkend effect op mensen en zo verkleint u weer de mogelijkheid op een inbraak.

Met camerabewaking heeft u een extra paar ogen. Maar dan wél ogen met een hoge resolutie die u voor meerdere doelen in kunt zetten. Camerabewaking kan alarmverificatie mogelijk maken: is het loos alarm of is directe actie noodzakelijk?

De huidige camera’s hebben een audio- en videostreaming waardoor u opnames realtime kunt beluisteren en bekijken. Deze digitale informatie kunt u desgewenst weer doorsturen naar een alarmcentrale.

Unieke beveiligingscamera voor binnen en buiten
VHS Beveiliging levert en installeert een unieke dome camera voor buiten. Een camera uitgerust met zowel een thermische als optische beeldsensor. Hierdoor is de camera gevoeliger voor minimale verschillen in temperaturen en kan deze bewegingen perfect detecteren.

Bijzonderheden dome beveiligingscamera

  • Donker en licht geen probleem door ingebouwde IR-leds
  • Geavanceerde gedragsanalyse op basis van speciale algoritmen
  • Intelligente detectie van personen en voertuigen reduceert onterechte alarmen (dieren, trillingen e.d.)
  • Geavanceerde brand- en rookdetectie
  • Betrouwbare alarmfunctie bij extreme temperatuurverschillen
  • 3D DNR (ruisonderdrukking)

"“Met ons vorige alarmsysteem hadden we vaak problemen. Omdat we ons daar niet zeker bij voelden, zijn we overgestapt op een beveiligingssysteem van VHS. Sindsdien hebben we het gevoel dat er altijd iemand thuis is. Erg geruststellend!”"

Bert de Winter

Onze producten voor camerabewaking

Bullet camera’s wit

Color Vu IP Bullet wit. Camera met hoge beeldkwaliteit, zélfs bij sterk tegenlicht dankzij WDR-technologie. De camera is water- en stofbestendig.

Bullit camera’s zijn evenals Dome camera’s zowel binnen als buiten, overdag en in de nacht toepasbaar. Middels de uitgebreide instelmogelijkheden van de camera zijn beelden weer te geven op afstanden van 5 tot wel 250 meter. Haarscherp en loepzuiver. Via de app kunnen de beelden waar dan ook ter wereld bekeken worden.

Thermische dome camera

Camera met krachtige functies voor gedragsanalyse, gebaseerd op deep learning-algoritme: lijnoverschrijding, inbraak, in- en uitgang van de regio.

Dome camera’s zijn zowel binnen als buiten, overdag en in de nacht toepasbaar. Uitermate geschikt voor rondom de woning voor afstanden tot circa 20 meter. Deze zijn stand-alone en in een netwerk te plaatsen. Via de app kunnen de beelden waar dan ook ter wereld bekeken worden.

Bullet camera’s zwart

Color Vu IP Bullet zwart. Camera met hoge beeldkwaliteit, zélfs bij sterk tegenlicht dankzij WDR-technologie. De camera is water- en stofbestendig.

Bullit camera’s zijn evenals Dome camera’s zowel binnen als buiten, overdag en in de nacht toepasbaar. Middels de uitgebreide instelmogelijkheden van de camera zijn beelden weer te geven op afstanden van 5 tot wel 250 meter. Haarscherp en loepzuiver. Via de app kunnen de beelden waar dan ook ter wereld bekeken worden.

Videorecorder
Van 4 tot 32 kanalen per recorder of tot wel 300 camera’s op een software platform. Volledig voorzien van de allernieuwste technologie. Live bekijken, afspelen met eenvoudige doorzoek functies. Beheer van de apparatuur voor opnameschema’s gebruiksrechten etc. Bedienbaar met een monitor of app. Ook de opslag voor de beelden kent nagenoeg geen grenzen meer (wij hanteren de maximaal 28 dagen opslag termijn) met de tot 12 Megapixels opname en de interfaces voor tot wel 8 Tb vaste schijven. Welke indien nodig in een veilige en snelle Raid 5 opslag omgeving opgeslagen kunnen worden.

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek