Een goede en tijdige alarmopvolging kan ervoor zorgen dat de schade beperkt blijft en de benodigde maatregelen direct in gang worden gezet. Deze service is handig als u zich onveilig voelt in huis, bijvoorbeeld door een stalker. Op het moment dat het alarm afgaat wordt er een melding gestuurd naar de meldkamer. De meldkamer geeft dit door aan de surveillant. Afhankelijk van de afspraken gaat hij naar uw locatie. Als er sprake is van een inbraak, wordt ook de politie gewaarschuwd.

De alarmcentrale kan tevens als sleutelbeheerder fungeren. In dat geval zal vanuit daar direct contact worden opgenomen met een surveillancewagen in de buurt. De surveillant controleert ter plaatse en handelt uiteraard op basis van de aangetroffen situatie en mogelijkheden. Zijn er aanwijzingen van inbraak, dan wordt ook direct de politie ingeschakeld.

Voorbeeld uit de praktijk
Het is niet altijd prettig om te lezen maar komt helaas nog weleens voor: de ex-man van een gescheiden vrouw bleef haar onaangekondigd en ongewenst opzoeken. Deze vrouw begon zich steeds onveiliger te voelen in haar eigen omgeving. Na een gesprek met VHS Beveiliging is er alarmopvolging ingezet en gelukkig is na verloop van tijd de overlast gestopt en daarmee ook de alarmopvolging.

Onze vaste bewakingspartners staan garant voor een advies op maat over alarmopvolging, sleutelbeheer en surveillance.

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek