Elke 3 minuten vindt in Nederland een poging tot inbraak plaats en van alle ondernemers krijgt zo´n 40% ooit hiermee te maken want bedrijfspanden zijn een geliefd doelwit.

Welke bedrijven lopen bijvoorbeeld een groter risico?

 • Groothandels, vanwege het grootte volume aan aanwezige goederen en materialen
 • Dealers, denk bijvoorbeeld aan professionele en waardevolle apparatuur of machines
 • Autobedrijven, ook voor onderdelen bijvoorbeeld
 • Bedrijven die aan de rand van bedrijventerreinen liggen, dus een snelle vluchtroute bieden

Inbraak en diefstal hebben een negatief effect op uw bedrijfsresultaten. Na een inbraak moet u de gestolen goederen of voorraad weer snel vervangen. Misschien moeten er zaken gerepareerd worden die tijdens de inbraak zijn beschadigd of vernield. Maar daarnaast heeft u ook te maken met een tijdelijke bedrijfsstilstand dus omzetverlies.

Helaas is het risico op inbraak nooit helemaal uit te sluiten maar voorkomen is beter dan genezen. Met VHS Beveiliging kunt u deze risico’s zoveel mogelijk beperken en het ongewenste bezoekers, al dan niet met kwade bedoelingen, zo lastig mogelijk te maken.

Wij leveren, installeren én onderhouden beveiligingssystemen en richten deze op uw specifieke bedrijfssituatie. Onze professionele installateurs zorgen voor zekerheid en u kunt rekenen op een Borg certificaat. Het jaarlijks onderhoud is bij VHS Beveiligin in zeer goede handen.

Inbraak- en beveiligingstips

 • Laat bezoekers zich melden bij binnenkomst
 • Zorg voor een goede toegangscontrole (videosysteem of camera’s)
 • Zet uw alarmsysteem aan
 • Regel alarmopvolging zodat hulpdiensten snel ter plaatse zijn
 • Installeer camera’s

"“Ik werk het liefst met een partner die het hele traject van advies tot oplevering kan verzorgen”"

Al jaren werk ik samen met VHS Beveiliging. Als adviseur en projectontwikkelaar ben ik altijd op zoek om de te ontwikkelen woningen uit te rusten met zoveel uit het zicht weggewerkt installatie materiaal uiteraard met een maximaal resultaat. Zo ook op het gebied van veiligheid en comfort in en rondom de woning.

Hiervoor werk ik het liefst met een partner die het hele traject van advies tot oplevering kan verzorgen. Bij een van mijn projecten zocht ik een partner die een aantal nog niet opgeleverde woningen snel en accuraat kon beveiligen. Immers vlak voor en direct na oplevering vinden er helaas vaak inbraken plaats. Binnen 3 werkdagen was het gehele traject van advies tot oplevering doorlopen en hadden wij geen zorgen meer over de beveiliging. Het systeem inclusief de alarmopvolging waakte over onze woningen. Dat gaf pas een geruststellend gevoel.

ing. René Koning | Directeur Koning Vastgoedconsultancy

Onze producten voor inbraakbeveiliging

Bedieningspaneel

Een touchscreen display waarop de status van het alarm snel en duidelijk wordt weergegeven. Het is ook mogelijk om via uw smartphone informatie te krijgen en de bediening te regelen. Te krijgen in 7 inch.

Bedieningspaneel

 • Met LCD scherm dat in de Nederlandse taal alle noodzakelijke informatie geeft.
 • Het is ook mogelijk om via uw smartphone informatie te krijgen en de bediening te regelen.
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Magneetcontacten draadloos

Buitendeuren en ramen die niet door een bewegingsmelder beveiligd zijn, kunt u voorzien van onopvallende magneetcontacten. Denk hierbij aan de voordeur, tuindeuren of een raam of deur op de eerste verdieping.

Magneetcontacten

Buitendeuren en ramen die niet door een bewegingsmelder beveiligd zijn, kunt u voorzien van onopvallende magneetcontacten. Denk hierbij aan de voordeur, tuindeuren of een raam of deur op de eerste verdieping.
Dit is een hoog risicocontact. Deze is moeilijker te saboteren.

Magneetcontacten
Inbouwcontact voor houten deuren.

Magneetcontacten
Magneetcontact voor inbouw metalendeuren.

Wooncomfortsysteem – Domotica- inbraakbeveiliging
Het door VHS beveiliging geïnstalleerde Lares 4.0 systeem is via de Porta 4.0 module op een perfecte manier te koppelen aan KNX, de wereldwijde erkende standaard voor woning- en gebouwenautomatisering. De Porta 4.0 communiceert via TCP/IP (PoE) met de Lares 4.0 en wordt gekoppeld op de KNX- bus. Vanuit de KNX kan de status van de partities, storingen, uitgangen en zones van het systeem opgevraagd worden en worden gebruikt om andere KNX-modules aan te sturen. Tevens is het mogelijk om vanuit KNX de Lares4.0 in- en uit te schakelen, uitgangen te activeren/deactiveren, zones tijdelijk buiten werking te plaatsen en gehele scenario’s aan te sturen. Het Ksenia Lares 4.0 is dan ook de Grade 3 beveiligingsoplossing voor het domotica KNX-systeem.

Keyfob voor alarmmeldingen
Met deze afstandsbedieing kan het alarm in- en uitgeschakeld worden. Aan de randen van het wheel zitten 4 toetsen, welke door de vorm niet per ongeluk ingedrukt kunnen worden.

Paniekknop
2 Kanalen paniekknop voor het geven van bijvoorbeeld een overval alarm of medisch alarm.

Bewegingsdetectoren
Op strategische plaatsen installeren om bewegingen van indringers te detecteren.
Controlepaneel
Verborgen in een kast of kelder fungeert het controlepaneel als de ‘hersenen’ van uw beveiligingssysteem. Zodra de detectoren een inbreker of een brand signaleren, wordt deze informatie door het controlepaneel omgezet in een alarm.

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek