Bescherm uw eigendommen voor een veilig gevoel en comfort

Thuis is de plek waar u tot uzelf kunt komen en waar u zich prettig voelt én veilig. Een plek waar herinneringen zijn gemaakt en waar met liefde spullen zijn verzameld. Een huis vol gezelligheid waar u en de kinderen zich heerlijk vermaken. Veiligheid is een basisbehoefte van de mens, het staat bijna gelijk aan geborgenheid. Het lijkt zo vanzelfsprekend maar helaas is dat niet altijd het geval. Tijd dus om een goed plan te maken om uw thuis veilig en comfortabel te maken. Met VHS Beveiliging bent u verzekerd van meer dan 30 jaar ervaring op dit gebied.

InbraakbeveiligingMet bewegingssensoren en infraroodmelders worden bewegingen snel en adequaat gedetecteerd en wordt de kans op inbraak vele malen kleiner.

BrandbeveiligingAls er brand uitbreekt, telt elke seconde. Met VHS Beveiliging kunt u uw huis brandveilig maken door een koppeling te maken met een alarmcentrale.

ToegangscontroleHet kan prettig zijn om te weten wie er voor de deur staat; zo kunt u een keuze maken om wel of niet open te doen.

CameratoezichtCamerabewaking werkt preventief en controlerend. Het vergroot de kans om eventuele inbrekers op te sporen maar bevordert ook uw wooncomfort.

Een goede en tijdige alarmopvolging kan ervoor zorgen dat de schade beperkt blijft en de benodigde maatregelen direct in gang worden gezet.

Door uw beveiliginginstallatie te verbinden met een alarmcentrale bouwt u nóg een extra stukje beveiliging in. Op die manier bent u 24 uur per dag verzekerd van een snelle actie.

Alle beveiligingsapparaten dienen voor een correcte werking preventief onderhouden te worden. Bij VHS Beveiliging kunt u een service- en onderhoudscontract afsluiten, inclusief een 24-uurs service.

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek