Buiten kantoortijden is het ook prettig om een oogje in het zeil te houden. Op die momenten vinden vaak de ongewenste bezoeken plaats. Met de hedendaagse kwaliteit van onze camerabewaking en de mogelijkheid om beelden live te bekijken, voelt u zich nog veiliger. Daarnaast hebben camera’s een preventieve werking en daarmee verkleint u de kans op ongewenst bezoek.

VHS Beveiliging levert, installeert en onderhoud HD IP camera’s. Dit zijn High Definition netwerk camera’s (bedraad of draadloos) die gebruikmaken van het Internet Protocol. Deze camera’s kunnen beeld en geluid realtime omzetten in digitale data. Deze data wordt via internet verzonden en kun je dus overal ter wereld bekijken.

Videobeelden van deze camera’s kunnen worden doorgestuurd naar een alarmcentrale. Daarnaast zijn veel camera’s inmiddels zo slim dat ze ook mogelijk verdachte situaties kunnen analyseren, hierop inzoomen en zelfs automatisch deze beelden doorsturen naar de alarmcentrale.
Ook wordt vaak gekozen voor thermische camera’s, hiermee wordt de temperatuur geregistreerd en niet het licht.

De 5 belangrijkste voordelen van HD IP camera’s

  • Betere beeldkwaliteit dan bij analoog
  • Netwerkcamera’s zijn eenvoudig aan te sluiten op uw huidige computernetwerk
  • Extra camera’s eenvoudig toe te voegen
  • Bijbehorende software zorgt voor toegang via smartphone of tablet
  • Beveiligingscamera’s hebben een preventieve werking

Door een toename in het gebruik van cameratoezicht en de nieuwste technologieën heeft de Autoriteit Persoonsgegevens beleidsregels opgesteld op het gebied van cameratoezicht. Deze beleidsregels zijn in eerste instantie toegespitst op cameratoezicht op private of publieke organisaties ter beveiliging van personen en goederen waarop de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) van toepassing is. De rechten van betrokkenen worden hierin uitgebreid besproken. U kunt hier meer lezen.

"“Ik werk het liefst met een partner die het hele traject van advies tot oplevering kan verzorgen”"

Al jaren werk ik samen met VHS Beveiliging. Als adviseur en projectontwikkelaar ben ik altijd op zoek om de te ontwikkelen woningen uit te rusten met zoveel uit het zicht weggewerkt installatie materiaal uiteraard met een maximaal resultaat. Zo ook op het gebied van veiligheid en comfort in en rondom de woning.

Hiervoor werk ik het liefst met een partner die het hele traject van advies tot oplevering kan verzorgen. Bij een van mijn projecten zocht ik een partner die een aantal nog niet opgeleverde woningen snel en accuraat kon beveiligen. Immers vlak voor en direct na oplevering vinden er helaas vaak inbraken plaats. Binnen 3 werkdagen was het gehele traject van advies tot oplevering doorlopen en hadden wij geen zorgen meer over de beveiliging. Het systeem inclusief de alarmopvolging waakte over onze woningen. Dat gaf pas een geruststellend gevoel.

ing. René Koning | Directeur Koning Vastgoedconsultancy

Onze producten voor camerabewaking

Bullet camera’s wit

Color Vu IP Bullet wit. Camera met hoge beeldkwaliteit, zélfs bij sterk tegenlicht dankzij WDR-technologie. De camera is water- en stofbestendig.

Bullit camera’s zijn evenals Dome camera’s zowel binnen als buiten, overdag en in de nacht toepasbaar. Middels de uitgebreide instelmogelijkheden van de camera zijn beelden weer te geven op afstanden van 5 tot wel 250 meter. Haarscherp en loepzuiver. Via de app kunnen de beelden waar dan ook ter wereld bekeken worden.

Thermische dome camera

Camera met krachtige functies voor gedragsanalyse, gebaseerd op deep learning-algoritme: lijnoverschrijding, inbraak, in- en uitgang van de regio.

Dome camera’s zijn zowel binnen als buiten, overdag en in de nacht toepasbaar. Uitermate geschikt voor rondom de woning voor afstanden tot circa 20 meter. Deze zijn stand-alone en in een netwerk te plaatsen. Via de app kunnen de beelden waar dan ook ter wereld bekeken worden.

Bullet camera’s zwart

Color Vu IP Bullet zwart. Camera met hoge beeldkwaliteit, zélfs bij sterk tegenlicht dankzij WDR-technologie. De camera is water- en stofbestendig.

Bullit camera’s zijn evenals Dome camera’s zowel binnen als buiten, overdag en in de nacht toepasbaar. Middels de uitgebreide instelmogelijkheden van de camera zijn beelden weer te geven op afstanden van 5 tot wel 250 meter. Haarscherp en loepzuiver. Via de app kunnen de beelden waar dan ook ter wereld bekeken worden.

Videorecorder
Van 4 tot 32 kanalen per recorder of tot wel 300 camera’s op een software platform. Volledig voorzien van de allernieuwste technologie. Live bekijken, afspelen met eenvoudige doorzoek functies. Beheer van de apparatuur voor opnameschema’s gebruiksrechten etc. Bedienbaar met een monitor of app. Ook de opslag voor de beelden kent nagenoeg geen grenzen meer (wij hanteren de maximaal 28 dagen opslag termijn) met de tot 12 Megapixels opname en de interfaces voor tot wel 8 Tb vaste schijven. Welke indien nodig in een veilige en snelle Raid 5 opslag omgeving opgeslagen kunnen worden.

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek