Hoe groter uw bedrijf of bedrijventerrein, hoe meer controle er nodig is. Zeker met vertrouwelijke ruimtes of gevaarlijke gebieden die niet vrij toegankelijk mogen zijn. Met toegangscontrole bepaalt ú wie waar mag komen en heeft u altijd zicht op aanwezige medewerkers en bezoekers. Dit gaat net even verder dan toegangsverlening; hier bepaalt u welke deuren, ingangen of poorten er wel of niet geopend worden. Toegangscontrole is een slimmer systeem want het registreert én controleert ingangen en checkt wie, waar en wanneer naar binnen gaat. Een goed toegangscontrolesysteem beheert ook deze toegangsinformatie in een database zodat hier, mocht dit onverhoopt nodig zijn, naar kan worden verwezen.

Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen om toegangscontrole bij het terrein of bij de entree van het gebouw te installeren. Denk hierbij aan bewakingscamera’s, videodata, inbraakalarm, alarmopvolging, intercom en dergelijke.

Ga samen met VHS Beveiliging om tafel om een risicoanalyse te maken en zorg voor een langetermijn visie. Stel uzelf vragen als: wie of wat moet worden beschermd? En wat moet er gebeuren om de schade te beperken? En hoe werkt mijn bedrijfsproces mocht deze toegangscontrole onverhoopt even uitvallen? Welke logistieke processen zijn er dan nodig? Want alleen als u weet welke risico’s u loopt, weet u ook wat er nodig is om dit te beschermen.

“Beveiliging en gastvrijheid in één efficiënte oplossing”

Bas Korteland, directeur Fleet Parts Supplier B.V.

Onze producten voor toegangscontrole

Prox sleutelschakelaar

Sleutelschakelaars worden in combinatie met een controlepaneel gebruikt om een beveiligingssysteem in- en uit te schakelen.

Video intercom binnenpost

Een touchscreen display met een simpele besturing. U kunt altijd, dus ook als er niet wordt aangebeld, de beelden bekijken via het display. Het is ook mogelijk via uw smartphone informatie te krijgen en de bediening te regelen.

Video intercom buitenpost

Deurtelefoon
Op de standaardversie deurtelefoon zit één bedieningsknop voor een elektrische deuropener. De functionaliteit kan uitgebreid worden met 6 extra functietoetsen.

Paxton toegangscontrole.

Elektronische toegangscontrole en deurintercomsystemen voor een optimale beveiliging van gebouwen, medewerkers en bezittingen.

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek