Beveiliging van bedrijfsgebouwen en -eigendommen.

Inbraak en diefstal hebben een negatief effect op uw bedrijfsresultaten. Na een inbraak moet u de gestolen goederen of voorraad weer snel vervangen. Misschien moeten er zaken gerepareerd worden die tijdens de inbraak zijn beschadigd of vernield. Maar daarnaast heeft u ook te maken met een tijdelijke bedrijfsstilstand dus omzetverlies. 

De schade na een inbraakpoging kan beperkt zijn gebleven tot een ingeslagen ruit of een opengebroken deur maar kan ook vele malen groter zijn en dat geeft een hoop gedoe en geregel. Denk bijvoorbeeld aan vernieling, als inbrekers niet direct vinden waar ze naar op zoek zijn, of door vandalisme of brandstichting. In zo’n geval zijn de gevolgen nog erger. Tel daarbij op dat het verlies van documenten en misschien ook persoonsgegevens kwalijke gevolgen kan hebben die verder gaan dan u denkt. Deze schade kan onherstelbaar zijn. 

We kunnen alleen maar proberen deze risico’s zoveel mogelijk te beperken en het ongewenste bezoekers, al dan niet met kwade bedoelingen, zo lastig mogelijk te maken. 

VHS Beveiliging helpt u met het realiseren van uw beveiligingsdoelstellingen met een gerichte aanpak. 

Inbraakbeveiliging

Voor een bedrijf zorgt schade en verlies door inbraak en diefstal voor een negatief effect op uw bedrijfsresultaten. Daarnaast heeft dit vaak ook een emotionele impact doordat u of uw medewerkers geconfronteerd worden met mogelijke inbrekers of uw bedrijf in een bepaalde staat aantreffen de volgende dag.

Brandbeveiliging
Brand is een bedreiging voor elke organisatie. De voortgang van een bedrijf na een grote bedrijfsbrand is vaak erg onzeker of soms onmogelijk. De schade is enorm en uw werkzaamheden en dus inkomsten liggen tijdelijk stil. De gevolgen van een mogelijke brand kunt u in elk geval wel aanzienlijk beperken. VHS Beveiliging helpt u daar graag bij.
Toegangscontrole
Hoe groter uw bedrijf of bedrijventerrein, hoe meer controle er nodig is. Zeker met vertrouwelijke ruimtes of gevaarlijke gebieden die niet vrij toegankelijk mogen zijn. Met toegangscontrole bepaalt ú wie waar mag komen en heeft u altijd zicht op aanwezige medewerkers en bezoekers.
Cameratoezicht
Buiten kantoortijden is het ook prettig om een oogje in het zeil te houden. Op die momenten vinden vaak de ongewenste bezoeken plaats. Met de hedendaagse beeldkwaliteit van onze camerabewaking en de mogelijkheid om beelden live te bekijken, kunt u altijd een oogje in het zeil houden. Daarnaast hebben camera’s een preventieve werking en daarmee verkleint u de kans op ongewenst bezoek.

Grote bedrijventerreinen of bouwterreinen zijn uitnodigend voor criminaliteit. De grootte van terreinen en vaak onvoldoende beveiliging maakt het voor hen erg aantrekkelijk. Met alleen camerabewaking houdt u criminelen niet tegen. VHS Beveiliging biedt u uitgebreide mogelijkheden. 

Een goede en tijdige alarmopvolging kan ervoor zorgen dat de schade beperkt blijft en de benodigde maatregelen direct in gang worden gezet.

Door uw beveiliginginstallatie te verbinden met een alarmcentrale bouwt u nóg een extra stukje beveiliging in. Op die manier bent u 24 uur per dag verzekerd van een snelle actie.

Alle beveiligingsapparaten dienen voor een correcte werking preventief onderhouden te worden. Bij VHS Beveiliging kunt u een service- en onderhoudscontract afsluiten, inclusief een 24-uurs service.

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek