Beveiliging van bedrijfsgebouwen en -eigendommen.

VHS Beveiliging. Beveiligingsexpert met meer dan
30 jaar ervaring.

Inbraak en diefstal hebben een negatief effect op uw bedrijfsresultaten. Na een inbraak moet u de gestolen goederen of voorraad weer snel vervangen. Misschien moeten er zaken gerepareerd worden die tijdens de inbraak zijn beschadigd of vernield. Maar daarnaast heeft u ook te maken met een tijdelijke bedrijfsstilstand dus omzetverlies.

De schade na een inbraakpoging kan beperkt zijn gebleven tot een ingeslagen ruit of een opengebroken deur maar kan ook vele malen groter zijn en dat geeft een hoop gedoe en geregel. Denk bijvoorbeeld aan vernieling, als inbrekers niet direct vinden waar ze naar op zoek zijn, of door vandalisme of brandstichting. In zo’n geval zijn de gevolgen nog erger. Tel daarbij op dat het verlies van documenten en misschien ook persoonsgegevens kwalijke gevolgen kan hebben die verder gaan dan u denkt. Deze schade kan onherstelbaar zijn.

We kunnen alleen maar proberen deze risico’s zoveel mogelijk te beperken en het ongewenste bezoekers, al dan niet met kwade bedoelingen, zo lastig mogelijk te maken.

VHS Beveiliging helpt u met het realiseren van uw beveiligingsdoelstellingen met een gerichte aanpak.

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek