Bent u opzoek naar een beveiligingsbedrijf uit Rotterdam en wilt u graag dat uw huis ten alle tijden beveiligd is? Neem dan zo snel mogelijk contact op met VHS Beveiliging voor een alarmsysteem, camerabeveiliging of brandmeldinstallatie in uw woning in Rotterdam. U voelt zich een stuk prettiger en veiliger als u het weet als wat er aan de hand is bij u thuis en u dus actie kunt ondernemen. Met een handige app kunt u het alarmsysteem ten alle tijden in de gaten houden en op afstand besturen. Met een alarmsysteem van VHS Beveiliging weet u zeker dat uw woning in Rotterdam veilig is.

 

Beveiligingsbedrijf Rotterdam

Wij zijn een KIWA/NCP technisch gecertificeerd bedrijf wat betekent dat wij u zowel op het gebied van bouwkundige als elektronische maatregelen kunnen helpen. Met een team van ervaren monteurs en een vast aanspreekpunt op het kantoor bent u bij VHS Beveiliging voor een beveiligingsbedrijf in Rotterdam aan het juiste adres. Wij bieden u een 24-uurs service om ervoor te zorgen dat uw woning in Rotterdam altijd veilig is. Als u een alarmsysteem neemt, komen er standaard een infraroodsensor en bedieningspaneel in uw huis, schildbewaking op de voordeur en een flitslicht aan de gevel, wat nog verder uitgebreid kan worden met bijvoorbeeld camerabeveiliging en brandbeveiliging.

 

Beveiliging in uw woning in Rotterdam.

Misschien vindt u een alarmsysteem of camerabewaking overdreven, maar weet u dat er dagelijks 250 inbraken worden gepleegd in Nederland? U kunt het alarmsysteem dag en nacht inschakelen op verschillende standen zodat u zich gewoon nog kan bewegen in huis. Ook is de kans niet groot dat er brand uitbreekt, maar zodra dit gebeurt wilt u wel dat er zo snel mogelijk actie ondernomen wordt. Als u bent aangesloten op een meldkamer, wordt er zodra er iets aan de hand is, en u neemt de telefoon niet op, de politie ingeschakeld. En u wilt toch niet dat u achteraf denkt: ‘Had ik nou toch maar…’. Met VHS Beveiliging weet u dat er altijd iemand thuis is in uw woning in Rotterdam.

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek

Onze voordelen

Offerte binnen 1 dag

24/7 bemande meldkamer

Installatieservice

5 jaar garantie op alarmsystemen* (* ksenia alarm- en bedienpanelen)

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek

persoonlijk contact

professioneel (gediplomeerde projecteringsdeskundige)

KIWA NCP Beveiligingsbedrijf

Advies op maat