Ook een beveiligingsinstallatie moet worden onderhouden, net als elke andere installatie. Vanaf de opleveringsdatum geldt een garantietermijn van twee jaar op onderdelen én arbeid.
Om een storingsvrije werking van uw beveiligingssysteem maximaal te kunnen waarborgen kunt u bij VHS Beveiliging jaarlijks een service- en onderhoudscontract afsluiten, inclusief een 24-uurs service. Dit houdt in dat er elk jaar een monteur langskomt die uw hele beveiligingsinstallatie controleert. Bovendien kunt u er bij een eventuele storing op rekenen dat VHS Beveiliging 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bereikbaar is. Uw storing wordt binnen 24 uur verholpen.

De service- en onderhoudscontracten voldoen aan de voorwaarden van het Verbond van Beveiligingsorganisaties en de onderhoudsnorm zoals is vastgelegd in de NEN2654-1.

"“Met ons vorige alarmsysteem hadden we vaak problemen. Omdat we ons daar niet zeker bij voelden, zijn we overgestapt op een beveiligingssysteem van VHS. Sindsdien hebben we het gevoel dat er altijd iemand thuis is. Erg geruststellend!”"

Bert de Winter

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek