Intercom Rotterdam

Bent u op zoek naar een beveiligingsbedrijf dat voor u een intercom in Rotterdam kan komen installeren? Dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met VHS Beveiliging. Ons bedrijf heeft de middelen in huis die u kunt gebruiken om uw huis of bedrijf nog beter te beveiligen. We hebben het dan over een video intercom in Rotterdam, waarmee u altijd kunt zien wie er bij u voor de deur staat. Zo kunt u zien of de persoon die aanbelt iemand is die u kent. Mocht u deze persoon niet kennen en het niet helemaal vertrouwen, dan hoeft u zodoende niet open te doen.

 

Een deurintercom in Rotterdam gebruiken

Bij VHS Beveiliging heeft u de keuze uit een drietal verschillende soorten intercoms voor uw deur. U kunt kiezen uit een deurtelefoon, een video intercom en een video intercom op IP-basis. Een deurtelefoon heeft een enkele knop om de deur mee te openen, maar wel de mogelijkheid uitgebreid te worden met nog zes functieknoppen. Met een video intercom kunt u niet alleen maar bellen, maar ook zien wie er voor de deur staat. De video intercom op IP-basis biedt deze optie ook, maar dan met een aantal extra mogelijkheden. Zo kunt u onder andere zelf bepalen waar het gesprek precies binnenkomt.

 

Meer weten over onze deurintercom voor Rotterdam?

Als u meer wilt weten over onze video intercom voor Rotterdam, dan raden wij u aan om hiervoor gewoon even contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om al uw vragen voor u te beantwoorden. We komen ook graag een keer bij u langs om u de mogelijkheden te laten zien die wij hebben op dit gebied, of om een en ander meteen bij u te installeren. Bel vandaag nog met ons om een afspraak te maken met VHS Beveiliging.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]