Camerabeveiliging bedrijf

Wilt u graag weten wat er in en rondom uw bedrijf afspeelt? Neem dan vandaag nog contact op met VHS Beveiliging voor camerabeveiliging bedrijf. U kunt camerabeveiliging zien als een extra paar ogen die alles in de gaten houden als u aan het werk bent, maar vooral als u niet aanwezig bent. Via een app op uw telefoon kunt u hetzelfde beeld zien als de camera en kunt u dus altijd even kijken of er iets aan de hand is. Op zoek naar camerabeveiliging voor uw bedrijfspand? Met ons heeft u de vakman gevonden.

 

Camerabeveiligingsbedrijf voor bedrijven

Al sinds 1991 is VHS Beveiliging de expert op het gebied van camerabeveiliging. Bij ons bedrijf staat de apparatuur klaar om ervoor te zorgen dat uw bedrijf altijd veilig is. Dit kan bijvoorbeeld door camerasurveillance waarbij, op van te voren afgesproken tijden, een observatieronde wordt uitgevoerd. Het is ook mogelijk om de camera dusdanig in te stellen dat er gelijk alarm wordt geslagen als er iets verdachts te zien is.

 

Camerabeveiliging bedrijfspand

Misschien vindt u camerabeveiliging overdreven, maar weet u dat er dagelijks 250 inbraken worden gepleegd in Nederland? Alleen de camera’s zelf hebben al een preventieve werking, want op het moment dat inbrekers camera’s zien hangen bedenken ze zich wel twee keer voordat ze op inbraak overgaan en op het moment dat ze toch op inbraak overgaan, heeft u ze op beeld waardoor ze gemakkelijker terug te vinden zijn. En u wilt toch niet dat u achteraf denkt: ‘Had ik nou toch maar…’. Met VHS Beveiliging weet u dat dat uw bedrijf altijd veilig is.