Tips & Trends op het gebied van beveiliging

21-08-23

Wij hopen dat alles naar wens verloopt met betrekking tot de beveiliging van jouw woning. Als waardevolle klant houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen VHS Beveiliging!De vakantieperiode staat voor de deur en we geven je graag een paar tips zodat jij met een gerust hart op vakantie kan en je woning veilig kan achterlaten.Natuurlijk kijken wij ook naar de trends binnen de beveiliging. De wereld van de beveiliging staat namelijk nooit stil en we hebben een mooi nieuw product in ons assortiment.

Binnenkort op vakantie?

Gebruik dan onze handige vakantiechecklist:   

 1. Sluit alle ramen en deuren goed af.
 2. Zet uw alarmsysteem aan.
 3. Maak gebruik van een tijdschakelaar op uw verlichting of domotica installatie wanneer u afwezig bent.
 4. Informeer uw buren.
 5. Vertel slechts een klein aantal familieleden en vrienden waar en wanneer u op vakantie gaat.
 6. Haal zoveel mogelijk apparatuur van de stroom en haal de stekkers uit uw televisie of computerapparatuur.
 7. Controleer uw waarschuwingsadressen voor de meldkamer en wijzig deze indien nodig.
 8. Maak afspraken met vrienden of buren voor het verwijderen van uw post.
 9. Vertel pas nadat u terug bent van vakantie op social media over uw vakantie.
 10. Verwijder uw mobiele nummer uit uw social media-accounts. Criminelen kunnen tijdens uw vakantie pakketjes bestellen op uw adres, de bezorger op wachten en uw mobiele nummer doorgeven aan de bezorger ter verificatie.
 11. Wij spelen in op de laatste trend

Onze zwarte bedienpanelen zijn bij veel van onze clienten al bekend. Nu kunt u ook bij ons naast de traditionele witte Infrarood detectors ook terecht voor zwarte Infrarood detectors. Een opkomende trend in het interieur is het gebruik van zwarte accenten, zoals meubels en verlichting. Deze nieuwe bekabelde detectoren vallen perfect binnen deze trend.

Het is belangrijk om bij het kiezen van de detector goed na te denken welke het meest geschikt is voor jouw situatie. Wij helpen je hier graag mee! Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Klik hier om ons te bellen of je kunt reageren op deze mail.

  Deel dit artikel

  Kopieer deze URL