Beveiliging Zoetermeer

Woont u in of in de buurt van Zoetermeer en wilt u graag dat uw huis ten alle tijden beveiligd is? U voelt zich met een alarmsysteem, camerabeveiliging of brandbeveiliging van VHS Beveiliging een stuk veiliger in huis en prettiger als u van huis bent, omdat er altijd iemand thuis is. U kunt het alarmsysteem dag en nacht aanzetten via een handige app en daarmee ook gelijk alles in de gaten kunt houden. U weet het dus gelijk wanneer er iets aan de hand is. Met beveiliging van VHS Beveiliging weet u zeker dat uw woning in Zoetermeer veilig is.

 

Beveiligingsbedrijf in Zoetermeer.

Met al jaren een vast aanspreekpunt op kantoor is er altijd iemand die u te woord kan staan als er iets aan de hand is. De ervaren monteurs kunnen u thuis verder helpen als er iets is dat niet via de telefoon opgelost kan worden. Met VHS Beveiliging bent u dus voor een beveiligingsbedrijf in Zoetermeer aan het juiste adres. Bij ons bedrijf staat de apparatuur klaar om ervoor te zorgen dat uw woning in Zoetermeer altijd veilig is. Wij zijn een KIWA/NCP technisch gecertificeerd bedrijf waardoor u weet dat u goed zit. Als u een alarmsysteem neemt, komt er in uw huis standaard een infraroodsensor, schildbewaking op de voordeur en een flitslicht aan de gevel, maar dit kan nog verder uitgebreid worden met bijvoorbeeld camerabeveiliging en brandbeveiliging. Het bedieningspaneel is overzichtelijk en makkelijk te gebruiken door mensen met alle leeftijden.

 

Beveiliging woning Zoetermeer

Misschien vindt u een alarmsysteem overdreven, maar weet u dat er dagelijks 250 inbraken worden gepleegd en dat er 283 brandclaims zijn per dag in Nederland? U kunt het alarmsysteem in uw woning in Zoetermeer dag en nacht inschakelen op verschillende standen zodat u zich veilig voelt, maar niet opgesloten met het gevoel dat u zich niet meer overal in uw huis kan begeven. De brandinstallatie staat altijd aan. Als u bent aangesloten op een meldkamer, wordt er zodra er iets aan de hand is, en u neemt de telefoon niet op, de politie of brandweer ingeschakeld.
En u wilt toch niet dat u achteraf denkt: ‘Had ik nou toch maar…’.