Beveiliging Sliedrecht

Wist u dat er per dag 250 inbraken worden gepleegd en 283 melding van brand zijn, wat misschien niet veel lijkt, maar met inbraakbeveiliging van VHS Beveiliging hoeft u zich in ieder geval nooit zorgen te maken over een ongeval in uw huis in Sliedrecht. Met bijvoorbeeld camera’s, schildbeveiliging en rookmelders merkt u het gelijk als er iets aan de hand is doordat er een handige app is waarmee u alles in de gaten kunt houden. Als u bent aangesloten op een meldkamer wordt er gelijk actie ondernomen bij elke verdachte beweging rondom uw huis. Met VHS Beveiliging voelt u zich altijd veilig in uw huis in Sliedrecht.

 

Beveiligingsbedrijf in Sliedrecht.

Al ruim twintig jaar is VHS Beveiliging een bekende naam in Sliedrecht als het gaat om beveiliging. Met vaste werknemers en een vertrouwd aanspreekpunt op kantoor voelt u zich gelijk op uw gemak. U kunt ervoor zorgen dat uw huis, zichtbaar en onzichtbaar, beveiligd is en u zich dus veilig voelt met VHS Beveiliging. Niet alleen op het gebied van woningen zijn wij de expert, ook op het gebied van beveiliging in bedrijven en winkels zijn wij hét beveiligingsbedrijf in Sliedrecht.

 

Beveiligde woning Sliedrecht.

Heeft u belangrijke, waardevolle spullen in huis, zoals een familie erfstuk bijvoorbeeld, en wilt u koste wat het kost zorgen dat dit veilig is? Zorg dan dat uw woning in Sliedrecht brand- en inbraakbeveiliging heeft van VHS Beveiliging. In uw huis komt er standaard schildbewaking op de voordeur, een bedieningspaneel, een flitslicht, meerdere rookmelders en een infraroodsensor in de woonkamer, maar u kunt altijd nog extra beveiliging nemen zoals camera’s. Met het juiste advies kiest u altijd voor de beveiligingsmaatregelen die bij uw woning passen en betaalt u nooit te veel. Met beveiliging in uw woning in Sliedrecht van VHS Beveiliging weet u dat er altijd iemand thuis is.