Beveiliging Dordrecht

Wist u dat er per dag 250 inbraken worden gepleegd en dat de meeste daarvan in de buurt van een grote stad zijn? Met inbraakbeveiliging van VHS Beveiliging hoeft u zich geen zorgen te maken over een inbraak in uw huis in Dordrecht. Met bijvoorbeeld camera’s en schildbeveiliging merkt u het gelijk als er een poging tot inbreken is en als u bent aangesloten op een meldkamer wordt er gelijk actie ondernomen. U hoeft zich ook geen zorgen meer te maken over de gevolgen van een brand, want met een brandinstallatie van VHS Beveiliging wordt er gelijk actie ondernomen waardoor de schade beperkt blijft in uw woning in Dordrecht.

 

Beveiligingsbedrijf Dordrecht.

Al ruim twintig jaar is VHS Beveiliging een bekende naam in Dordrecht als het gaat om inbraakbeveiliging, brandbeveiliging en camerabewaking. Met vaste werknemers en een vertrouwd aanspreekpunt op kantoor voelt u zich gelijk op uw gemak. U kunt ervoor zorgen dat uw huis, zichtbaar en onzichtbaar, beveiligd is en u zich dus veilig voelt met VHS Beveiliging. Niet alleen op het gebied van woningen zijn wij de expert, ook op het gebied van inbraakbeveiliging in bedrijven en winkels zijn wij hét beveiligingsbedrijf in Dordrecht.

 

Beveiligde woning Dordrecht.

Heeft u belangrijke, waardevolle spullen in huis, zoals een familie erfstuk bijvoorbeeld, en wilt u koste wat het kost zorgen dat dit veilig is? Zorg dan dat uw woning in Dordrecht brand- en inbraakbeveiliging heeft van VHS Beveiliging. In uw huis komt er standaard schildbewaking op de voordeur, een bedieningspaneel, een flitslicht, een infraroodsensor in de woonkamer en meerdere rookmelders in huis, maar u kunt altijd nog extra beveiliging nemen zoals camera’s. Met het juiste advies kiest u altijd voor de beveiligingsmaatregelen die bij uw woning passen en betaalt u nooit te veel. Met beveiliging in uw woning in Dordrecht van VHS Beveiliging weet u dat er altijd iemand thuis is.