VHS Beveiliging is gespecialiseerd in bedrijfsbeveiliging voor met name bedrijven die op zoek zijn naar een Borg erkende Alarminstallatie. Onze specialisatie is niet alleen opgebouwd door kennis maar vooral door jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende bedrijven en objecten. Van kantoor of kliniek tot en met winkel en van autobedrijf tot en met warehouse.
Om dit deskundig en goed te kunnen verzorgen zijn wij een door het KIWA gecontroleerd CCV Borg erkend beveiligingsbedrijf. Voor de bedrijfsbeveiliging is dit veelal een must. Immers de verzekeraar eist veelal een deskundig aangelegd alarmsysteem. En het bedrijf wil de zekerheid dat het systeem werkt wanneer het nodig mocht zijn.
Om te bepalen wat noodzakelijk is voor de beveiliging van het bedrijf wordt een inventarisatie gedaan in welke risico klasse een bedrijf valt. Dit wordt bepaald door een aantal factoren te weten de attractiviteit van de goederen en de waarde van deze goederen.

Zie onderstaande tabel.

Attraciviteit

Risicoklassen Bedrijven

 

 

 

 

Waarde x € 1.000

 

 

 

 

< € 7,5

€ 7,5 < € 75

€ 75 < € 150

€ 150 < € 300

€ 300 > € 300

L

1

1

1

1

2

M

1

2

2

2

3

H

2

2

2

3

4

ZH

2

3

4

4

4

Bedrijfsrisicoklasse matrix uit de VRKI 2.0

Wanneer de risicoklasse is bepaald kunnen de te nemen maatregelen worden opgesteld.

Deze maatregelen bestaan niet alleen uit het leveren van een goed inbraakbeveiligingssysteem. Ook de organisatorische, bouwkundige (o.a. hang en sluitwerk) en eventueel compartimenteringsmaatregelen (kluizen) kunnen een onderdeel zijn van het advies. Naast deze maatregelen ter voorkoming van een inbraak is het noodzakelijk dat er een goede opvolging plaats vindt. Te denken valt aan een melding op uw mobiele telefoon, een opvolging via de meldkamer en alarmopvolging door een bewakingsbedrijf. In de hogere beveiligingsklasse is ook camera- en terreinbewaking een onderdeel van de te nemen maatregelen. VHS Beveiliging ontzorgd  u graag voor uw bedrijfsbeveiliging door al deze producten en diensten af te stemmen op uw specifieke situatie welke nodig is voor de continuiteit van uw bedrijf. Hiervoor kunnen en mogen wij het benodigde certificaat verstrekken.