Alarmsysteem bedrijf

Wilt u graag dat uw bedrijf ten alle tijden beveiligd is? Neem dan vandaag nog contact op met VHS Beveiliging voor een alarmsysteem bedrijf. Wanneer u een alarmsysteem heeft dat u dag en nacht kunt aanzetten, voelt het gelijk al een stuk veiliger. Op het moment dat er iets verdachts wordt gesignaleerd, weet u het gelijk en via een handige app kunt u ook nog het alarmsysteem op afstand besturen. Met een alarmsysteem van VHS Beveiliging weet u zeker dat uw bedrijfspand goed beveiligd is.

 

Alarmsysteem voor uw bedrijfspand

Met ervaren monteurs en een vast aanspreekpunt op het kantoor bent u bij VHS Beveiliging voor een alarmsysteem voor bedrijven aan het juiste adres. Bij ons bedrijf staat de apparatuur klaar om ervoor te zorgen dat uw bedrijfspand altijd veilig is. Op het moment dat er iets aan de hand is met uw alarmsysteem komen wij gelijk en proberen we het meteen op te lossen, we staan 24/7 voor u klaar. In uw bedrijf komt er standaard schildbewaking op de voordeur, een bedieningspaneel, een infraroodsensor, en een flitslicht aan de gevel, maar dit kan nog verder uitgebreid worden met bijvoorbeeld camerabeveiliging en brandbeveiliging. Het bedieningspaneel is overzichtelijk waardoor het makkelijk te gebruiken is door mensen met alle leeftijden.

 

Alarmsysteem voor bedrijven

Misschien vindt u een alarmsysteem overdreven, maar wist u dat er dagelijks 250 inbraken worden gepleegd in Nederland? Het alarmsysteem kan op verschillende standen worden ingeschakeld waardoor u gewoon nog alles kunt doen. Een alarmsysteem voor uw bedrijf geeft u al een extra gevoel van veiligheid, maar als u bent aangesloten op een meldkamer wordt er zodra er iets aan de hand is gebeld naar de hulpdiensten. En u wilt toch niet dat u achteraf denkt: ‘Had ik nou toch maar…’. Met VHS Beveiliging weet u dat er altijd iemand thuis is in uw bedrijfspand.