Alarminstallatie bedrijf

Een groot bedrijf, een middelgroot bedrijf of een klein bedrijf, het maakt niet uit wat voor soort bedrijf het is, overal vinden inbrekers wel een zwakke plek in het gebouw waar zij naar binnen kunnen glippen. Een inbraak zorgt voor een negatief effect op uw imago, schade voor uw bedrijf vanwege de spullen die gestolen zijn en dan komt daarbovenop nog de emotionele schade die u en uw werknemers hebben opgelopen. Met een alarminstallatie van VHS Beveiliging wordt er gelijk actie ondernomen zodra er iets aan de hand is zodat de schade op elk vlak beperkt blijft.

 

Alarminstallatie bedrijfspand.

Met een groot bedrijf is het zeer belangrijk om goede beveiliging en een goed overzicht te hebben. Dit kan door middel van een alarmsysteem en camera’s, maar als extra beveiliging bieden wij u toegangscontrole aan. U bepaalt dan wie waar mag komen en u heeft altijd zicht op uw medewerkers, klanten en bezoekers. Zodra er toch iets gebeurd wat niet hoort, leggen de camera’s dit vast. Met ons advies kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf zichtbaar en onzichtbaar beveiligd is en er dus voor zorgt dat er altijd iemand aanwezig is met VHS Beveiliging.

 

Alarminstallatie voor bedrijven.

Een alarminstallatie is altijd handig, ook wanneer u wel aanwezig bent op kantoor. Het werkt namelijk afschrikwekkend voor mensen die iets willen stelen en als ze toch iets gaan stelen, merken u en de politie dit gelijk en kunnen de dieven nooit ver komen. Met een abonnement op de meldkamer worden de hulpdiensten gelijk gebeld zodra er iets verdachts in of rondom uw bedrijf gebeurd, zodat de schade beperkt blijft. Als u op een groot bedrijventerrein zit, komen er ook nog hekwerken, hekdetectie, bodemdetectie, radardetectie en infrarooddetectie kijken. Een ding is zeker: met een alarminstallatie van VHS Beveiliging zal u nooit denken; ‘Had ik nou maar…’.