Unieke beveiligingscamera voor binnen en buiten

icoon_camera

VHS Beveiliging levert en installeert een unieke dome beveiligingscamera voor buiten. Deze is uitgerust met zowel een thermisch als een optische beeldsensor. Hierdoor is de camera gevoeliger voor minieme verschillen in temperaturen en kan deze bewegingen perfect  detecteren.

Doordat zowel thermische en optische beelden gecombineerd zijn is het mogelijk geworden situaties beter in te schatten en alarmmeldingen door te sturen naar uw mobiel en of meldkamer. Zo voorkomt u dat uw auto of fiets buitenshuis door derden meegenomen kan worden.

Dus nu is VHS Beveiliging ook buitenshuis voor u thuis

Donker en licht geen probleem

Door de ingebouwde IR-Leds heeft u zowel overdag als ’s nachts een perfect beeld. Daarnaast zorgt de True WDR van 120dB ervoor dat deze camera werkt onder de meest uitdagende lichtomstandigheden zoals koplampen in beeld of direct zonlicht.

Geavanceerde gedragsanalyse

Op basis van speciale algoritmen is de camera in staat om gedragsanalyse uit te voeren, zoals het overschrijden van een virtuele lijn of het binnendringen in een beeldzone. De intelligente functie voor detectie van personen en voertuigen reduceert het aantal onterechte alarmen die worden veroorzaakt door dieren, trillingen van de camera, vallende bladeren of andere onbelangrijke voorwerpen. Dit kan vooraf allemaal worden ingesteld.

Betrouwbaar

De camera heeft ook een betrouwbare alarmfunctie bij extreme temperatuurverschillen, geavanceerde detectie van brand en rook, een sensor met automatische contrastaanpassing, een shutteraanpassing in verschillende modi, 3D DNR (ruisonderdrukking), 15 paletten met kleuraanpassing en beelddetailverbetering.

Neem gerust contact op als u meer wilt weten en/of voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Maakt u al gebruik van camerabewaking en wilt u dat systeem laten optimaliseren? Ook daarvoor kunt u terecht bij VHS Beveiliging.

Meer informatie over het beveiligen van uw huis of appartement vindt u op deze pagina’s:

Beleidsregels cameratoezicht

Download PDF