Beveiligingsproducten

Op deze pagina vindt u een overzicht van het beveiligingsproductenassortiment van VHS Beveiliging. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een adviesgesprek en/of een afspraak

Inbraakbeveiliging

Bedieningspaneel

  • Met LCD scherm dat in de Nederlandse taal alle noodzakelijke informatie geeft.
  • Het is ook mogelijk om via uw smartphone informatie te krijgen en de bediening te regelen.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bewegingsdetectoren

Op strategische plaatsen installeren om bewegingen van indringers te detecteren.

Controlepaneel

Verborgen in een kast of kelder fungeert het controlepaneel als de ‘hersenen’ van uw beveiligingssysteem. Zodra de detectoren een inbreker of een brand signaleren, wordt deze informatie door het controlepaneel omgezet in een alarm.

Magneetcontacten

Buitendeuren en ramen die niet door een bewegingsmelder beveiligd zijn, kunt u voorzien van onopvallende magneetcontacten. Denk hierbij aan de voordeur, tuindeuren of een raam of deur op de eerste verdieping.

Magneetcontacten draadloos

Buitendeuren en ramen die niet door een bewegingsmelder beveiligd zijn, kunt u voorzien van onopvallende magneetcontacten. Denk hierbij aan de voordeur, tuindeuren of een raam of deur op de eerste verdieping.

De paniekknop

2 kanalen paniekknop voor het geven van bijvoorbeeld een overval alarm of medisch alarm.

Brandbeveiliging

Rookdetectoren opbouw

De rookdetectoren worden conform de vereiste beveiligingsnormen (NEN2555) uit het bouwbesluit geplaatst om brand in een zo vroegtijdig stadium te ontdekken.

Rookdetectoren inbouw

De projectie van de inbouw rookdetectoren is gelijk aan de opbouw detectoren met dien verstande dat deze naast de functionaliteit ook een mooie esthetische vormgeving kennen welke in meerdere kleuren leverbaar is.

Koolmonoxide melder

De detector controleert de omgeving continu op koolmonoxide welke vrijkomt bij onvolledige verbranding. Onvolledige verbranding kan plaatsvinden bij slecht onderhouden gaskachels, geisers, enz. Het gevaar van koolmonoxide is dat je het niet ruikt. Het is dus voor ieders veiligheid dat deze detector in huis aanwezig is. Bij detectie geeft de detector een vroegtijdig signaal af door middel van de ingebouwde piëzozoemer. De 12Vdc detector kan eenvoudig, door middel van de testknop, periodiek op het functioneren getest worden.

Toegangscontrole

Prox sleutelschakelaars

Sleutelschakelaars worden in combinatie met een controlepaneel gebruikt om een beveiligingssysteem in- en uit te schakelen.

Wooncomfort systemen

Een wooncomfort systeem is de verbindende schakel tussen alle techniek die afstandbediening mogelijk maakt. Denk bijvoorbeeld aan het bedienen van rolluiken en verlichting. Dergelijke zaken zorgen niet alleen voor meer gemak. Wooncomfort systemen dragen er ook aan bij dat minder mobiele ouderen langer zelfstandig kunnen blijven wonen.

Deurtelefoon

Op de standaardversie deurtelefoon zit één bedieningsknop voor een elektrische deuropener. De functionaliteit kan uitgebreid worden met 6 extra functietoetsen.

Video-intercom

Touchscreen kleurenmonitor 7”, handsfree. Regeling van geluid, beltoon, kleur en contrast. Voorzien van een slot voor een mini SD-kaart. De beltoon kan worden gepersonaliseerd. Met memovideo-functie en intern namenregister om de intercom-oproepen te kunnen beheren. Biedt standaard de mogelijkheid voor een etagebel en een extra bel. Met ingang voor paniek- en alarmfunctie.

Camerabeveiliging

Dome camera

Dome camera’s zijn zowel binnen als buiten, overdag en in de nacht toepasbaar. Uitermate geschikt voor rondom de woning voor afstanden tot circa 20 meter. Deze zijn stand-alone en in een netwerk te plaatsen. Via de app kunnen de beelden waar dan ook ter wereld bekeken worden.

Specificaties

Bullit camera met infra rood

Bullit camera’s zijn evenals Dome camera’s zijn zowel binnen als buiten, overdag en in de nacht toepasbaar. Middels de uitgebreide instelmogelijkheden van de camera zijn beelden weer te geven op afstanden van 5 tot wel 250 meter. Haarscherp en loupe zuiver. Via de app kunnen de beelden waar dan ook ter wereld bekeken worden.

Specificaties

Videorecorder

De kleine krachtpatser de vierde generatie 4 kanalen (ook beschikbaar in tot 16 kanalen) digitale videorecorder (DVR) is voorzien van de laatste en volledige technologie.

Hierdoor kan er langer live op de harde schijf worden opgenomen in vergelijking met DVR’s met een andere compressietechniek. Door de ingebouwde triplex multiplexer kan er een uitgebreid multischerm weergegeven worden tijdens het opnemen en terugkijken van de beelden.

Kortom de tijd van de vage grijstinten op een plaatje (beroemd van allerlei televisieprogramma’s) wat je wenst terug te kijken is verleden tijd.

Specificaties

De nieuwste beveiligingsproducten

Video-intercom op IP basis

Deze geavanceerde video-intercom op IP basis biedt u naast het extra grote scherm allerlei extra mogelijkheden:

De samenstelling van de intercom bepaalt u zelf, net als waar de oproep binnen moet komen. Een vaste telefoon, DECTtelefoon, een PC of een smartphone – het kan allemaal.

De optionele infrarood HD camera met wijde hoek sluit naadloos aan op menig CCTVsysteem. De 13,56 MHz kaartlezer is multicompatible met de meest gebruikte RFID kaarten die in omloop zijn.

Deze intercom is veel meer dan een ‘deurspreekstation’. Het is een gebruiksvriendelijke, flexibele en integreerbare beveiligingstool voor uw huis of appartement.

Indoor communicatie

De IndoorTouch is een multifunctionele communicatiemodule voor de bijbehorende intercominstallatie. Wie met een tablet overweg kan, heeft ook geen enkele moeite met het bedienen van de IndoorTouch.

Los van deze eenvoudige bediening, is de letterlijke installatie net zo makkelijk. Alle IP intercoms in het netwerk worden automatisch gevonden. Daardoor heeft u alle intercoms en de bijbehorende camerabeelden ogenblikkelijk binnen het bereik van uw vingers.

Net als op een reguliere tablet heeft u toegang tot een browser. U kunt dus snel even iets opzoeken of bijvoorbeeld via YouTube uw favoriete muziek afspelen. Ondertussen blijft de intercom functie gewoon actief.

In het hoofdscherm worden naast de verschillende menu’s de tijd en lokale buitentemperatuur weergegeven. En met het fotocamera icoon rechts bovenin kunt u van onbekende bezoekers een foto maken.