icoon_toegang

Toegangscontrole

Hoe groter uw bedrijf, hoe belangrijker het is om overzicht te hebben. Zeker als er gevaarlijke gebieden of vertrouwelijke ruimtes zijn, die niet vrij toegankelijk mogen zijn. Met toegangscontrole bepaalt u wie waar mag komen en heeft u te allen tijde zicht op de aanwezige medewerkers, klanten en bezoekers.

Gastvrijheid én maximale beveiliging

De gastvrijheid van uw organisatie hoeft zeker niet in het geding te komen als u toegangscontrole invoert. Het is simpelweg een effectieve manier om (interne) diefstal en illegaal binnenkomen te vermijden.

Wij komen persoonlijk bij u langs om samen te onderzoeken welk systeem het beste bij uw bedrijf past. Daarbij letten we ook op eventuele verzekeringseisen.

De 3 belangrijkste voordelen van toegangscontrole:

  • Onbevoegden toegang ontzeggen.
  • De toegang van medewerkers beperken.
  • Gecentraliseerde lock-down mogelijk in geval van nood.

Neem gerust contact op als u meer wilt weten en/of voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Flexibel, Borg gecertificeerd en jaarlijks onderhoud

Als uw organisatie groeit, is het geen enkel probleem om het toegangscontrolesysteem snel en flexibel aan te passen. Wijzigingen zijn eveneens eenvoudig door te voeren. Daardoor heeft iedere medewerker altijd toegang tot de voor hem of haar relevante bedrijfsruimtes.

Alle toegangscontrolesystemen die VHS Beveiliging installeert zijn Borg gecertificeerd en worden geïnstalleerd door onze eigen monteurs. Ook het jaarlijkse onderhoud kunt u door ons laten uitvoeren.

Inhoud niet beschikbaar door uitgeschakelde cookies
Inhoud niet beschikbaar door uitgeschakelde cookies

Neem gerust contact op als u meer wilt weten en/of voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer informatie over het beveiligen van uw huis of appartement vindt u op deze pagina’s: