icoon_inbraak

Terreinbeveiliging

VHS geeft criminelen geen kans. U kunt rustig gaan slapen. Grote bedrijventerreinen of bouwterreinen trekken criminaliteit aan als ze onvoldoende beveiligd zijn. Met alleen camerabewaking houdt u criminelen niet tegen. Daarvoor is groter geschut nodig, zoals een combinatie van: hekwerken, hekdetectie, camerabeveiliging, bodemdetectie, radardetectie en/of infrarooddetectie.

Advies en risicoanalyse

De juiste beveiligingsoplossing hangt af van de kwetsbaarheid van een terrein en van de concrete risico’s. Op basis van een risicoanalyse en het gewenste beveiligingsniveau stellen wij in goed overleg met onze opdrachtgever(s) een beveiligingsoplossing met Borg-gecertificeerde systemen voor. We kunnen dit voor een afzonderlijk bedrijf doen, maar ook voor bedrijfsverenigingen, besturen van een bedrijveninvesteringszone (BIZ) en/of gemeenten.

Installatie en onderhoud

Vervolgens leveren en installeren wij alle elementen van de beveiligingsoplossing, en koppelen de camera- en detectiesystemen aan de alarmcentrale (PAC). Voor een jarenlange storingsvrije werking kunt u een onderhouds- en servicecontract afsluiten. Een 24/7-storingsdienst is daarbij inbegrepen.

Uw voordelen

  • U profiteert van ruim 25 jaar kennis en expertise op het gebied van terreinbeveiligingsoplossingen.
  • Wij leveren hoogwaardige en zeer betrouwbare Borg-gecertificeerde camera- en detectiesystemen.
  • Er is altijd verbinding met een alarmcentrale. De koppelingen met alarmcentrales zijn op twee niveaus redundant uitgevoerd. Met een dubbele alarmcentrale en met twee verbindingsmogelijkheden (GPRS en breedband).
  • U krijgt twee jaar garantie op onze beveiligingsproducten, -systemen en arbeid.
  • Voor alarmopvolging en preventieve controles kunt u tegen aantrekkelijke tarieven terecht bij onze partners in de bewakingsbranche.

Neem gerust contact op als u meer wilt weten en/of voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer informatie over het beveiligen van uw huis of appartement vindt u op deze pagina’s: