Noodverlichting

Altijd licht in geval van nood. Noodverlichting is in de meeste bedrijfsgebouwen verplicht. Maar dat zou niet uw enige overweging moeten zijn om noodverlichting te laten installeren. Wanneer zich een noodsituatie voordoet, wilt u er toch zeker van zijn dat uw collega’s of medewerkers snel en veilig het pand kunnen verlaten?

Betrouwbare noodverlichting

Bij een gevaarlijke situatie zoals brand wordt het zicht beperkt en kan zelfs de stroom uitvallen. Noodverlichting die vluchtwegen markeert, zorgt ervoor dat mensen de snelste weg naar de veilige uitgang kunnen vinden. Gelukkig is de kans op een calamiteit heel erg klein. Maar als er iets gebeurt, wilt u er wel zeker van zijn dat de noodverlichting werkt. Laat uw noodverlichting daarom jaarlijks controleren. Zo komt u er op tijd achter of het systeem nog voldoet.

Installatie en onderhoud

Wij leggen betrouwbare noodverlichting aan in nieuwe of te renoveren bedrijfspanden, die aan alle kwaliteitseisen en voorschriften van het Bouwbesluit voldoet. U kunt uiteraard ook de periodieke controle en afstelling van uw noodverlichting aan ons overlaten. Als een aparte dienst, of als een onderdeel van een bredere service- en onderhoudsovereenkomst voor de beveiliging van uw gebouw en voor het periodieke onderhoud van beveiligingssystemen.

Uw voordelen

  • Een help- en servicedesk die 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is.
  • Uw noodverlichtingssysteem wordt jaarlijks door ons gekeurd en eventueel opnieuw afgesteld.
  • U kunt gebruikmaken van onze brede expertise op het gebied van toegangsbeveiliging, brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, terreinbeveiliging en camerabeveiliging.
  • U profiteert van onze vrijblijvende preventieadviezen.

Neem gerust contact op als u meer wilt weten en/of voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer informatie over het beveiligen van uw huis of appartement vindt u op deze pagina’s: