VHS, altijd iemand aanwezig.
Ook buiten kantooruren wilt u een oogje in het zeil houden.
VHS, altijd iemand aanwezig.
Hoe groter uw bedrijf, hoe belangrijker het is om overzicht te hebben.
VHS, altijd iemand aanwezig.
Via uw mobiele telefoon een melding krijgen als er rookontwikkeling is.

Een offerte binnen een dag

Snel handelen zit in onze genen. Dat geldt dus voor alle aspecten van ons werk! U heeft binnen 24 uur een gespecificeerde offerte in huis.

Een 24/7 bemande meldkamer

U kunt vertrouwen op het altijd wakende oog van doortastende mensen als u er niet bent. De verbinding tussen uw beveiligingssysteem en de meldkamer is op 2 manieren tot stand gebracht (GSM en breedband). De meldkamer is daardoor altijd binnen handbereik.

Installatie & reparatie service

Wij zij trots op de betrouwbaarheid van onze systemen. Uw beveiligingssysteem wordt vakkundig en met zorg door ons geïnstalleerd. Een eventueel probleem lossen wij razendsnel op, zodat u nooit zonder beveiliging zit.

Inbraakbeveiliging

Inbraak en diefstal hebben een negatief effect op uw bedrijfsresultaten en een enorme emotionele impact. Een Borg gecertificeerd inbraakbeveiligingssysteem geeft niet alleen een veilig gevoel, áls er wat gebeurt, kan er snel ingegrepen worden. Dat is beveiliging waarop u kunt vertrouwen.

Lees meer

Brandbeveiliging

Een grote bedrijfsbrand overleven, is moeilijk. De schade is enorm en uw organisatie ligt tijdelijk stil. Klanten die daardoor overstappen naar de concurrent, krijgt u niet zomaar terug. Met doeltreffende brandbeveiliging kunt u de gevolgen van een eventuele brand aanzienlijk beperken.

Lees meer

Toegangscontrole

Hoe groter uw bedrijf, hoe belangrijker het is om overzicht te hebben. Zeker als er gevaarlijke gebieden of vertrouwelijke ruimtes zijn, die niet vrij toegankelijk mogen zijn. Met toegangscontrole bepaalt u wie waar mag komen en heeft u te allen tijde zicht op de aanwezige medewerkers, klanten en bezoekers.

Lees meer

Camerabewaking

Ook buiten kantooruren wilt u een oogje in het zeil houden. Camerabewaking maakt dat mogelijk. De hedendaagse systemen zijn eenvoudig te installeren en bieden een uitstekende beeldkwaliteit. Daarnaast hebben camera’s een preventieve werking, wat het algehele gevoel van veiligheid vergroot.

Lees meer

Terreinbeveiliging

Grote bedrijventerreinen trekken criminaliteit aan als ze onvoldoende beveiligd zijn. Met alleen camerabewaking houdt u criminelen niet tegen. Daarvoor is groter geschut nodig, zoals een combinatie van: hekwerken, hekdetectie, camerabeveiliging, bodemdetectie, radardetectie en/of infrarooddetectie.

Lees meer

Noodverlichting

Noodverlichting is in de meeste bedrijfsgebouwen verplicht. Maar dat zou niet uw enige overweging moeten zijn om noodverlichting te laten installeren. Wanneer zich een noodsituatie voordoet, wilt u er toch zeker van zijn dat uw collega’s of medewerkers snel en veilig het pand kunnen verlaten?

Lees meer

“Ik werk het liefst met een partner die het hele traject van advies tot oplevering kan verzorgen”

Al jaren werk ik samen met VHS Beveiliging. Als adviseur en projectontwikkelaar ben ik altijd op zoek om de te ontwikkelen woningen uit te rusten met zoveel uit het zicht weggewerkt installatie materiaal uiteraard met een maximaal resultaat. Zo ook op het gebied van veiligheid en comfort in en rondom de woning.

Hiervoor werk ik het liefst met een partner die het hele traject van advies tot oplevering kan verzorgen. Bij een van mijn projecten zocht ik een partner die een aantal nog niet opgeleverde woningen snel en accuraat kon beveiligen. Immers vlak voor en direct na oplevering vinden er helaas vaak inbraken plaats. Binnen 3 werkdagen was het gehele traject van advies tot oplevering doorlopen en hadden wij geen zorgen meer over de beveiliging. Het systeem inclusief de alarmopvolging waakte over onze woningen. Dat gaf pas een geruststellend gevoel.

ing. René Koning | Directeur Koning Vastgoedconsultancy

Misdaad in kaart

Met de tool misdaad in kaart kunt u door het invoeren van postcode of plaatsnaam snel en overzichtelijk zien waar er in uw woonomgeving ingebroken is.