icoon_toegang

Toegangscontrole

Het kan prettig zijn om te weten wie er voor de deur staat voordat u opendoet. Misschien heeft u al eens iets meegemaakt waarbij dat fijn en handig was geweest. Toegangscontrole biedt een gebruikersvriendelijke oplossing.

Gastvrijheid én maximale beveiliging

Uw gastvrijheid als winkelier hoeft zeker niet in het geding te komen als u toegangscontrole invoert. Het is simpelweg een effectieve manier om (interne) diefstal te voorkomen en ongewenste bezoekers tegen te houden.

Wij komen persoonlijk bij u langs om samen te onderzoeken welk systeem het beste bij uw winkelbedrijf past. Daarbij letten we ook op eventuele verzekeringseisen.

Flexibel, Borg gecertificeerd en jaarlijks onderhoud

Bij winkeluitbreiding is het geen enkel probleem om het toegangscontrolesysteem snel en flexibel aan te passen. Wijzigingen zijn eveneens eenvoudig door te voeren. Daardoor heeft iedere medewerker altijd toegang tot de voor hem of haar relevante winkel- en kantoorruimtes.

Alle toegangscontrolesystemen die VHS Beveiliging installeert zijn Borg gecertificeerd en worden geïnstalleerd door onze eigen monteurs. Ook het jaarlijkse onderhoud kunt u door ons laten uitvoeren.

De 3 belangrijkste voordelen van toegangscontrole:

  • Onbevoegden toegang ontzeggen.
  • De toegang van medewerkers beperken.
  • Gecentraliseerde lock-down mogelijk in geval van nood.

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten en/of voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Inhoud niet beschikbaar door uitgeschakelde cookies
Inhoud niet beschikbaar door uitgeschakelde cookies

Neem gerust contact op als u meer wilt weten en/of voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer informatie over het beveiligen van uw huis of appartement vindt u op deze pagina’s: