Mistgenerator

VHS geeft overvallers, inbrekers en vandalen geen kans. Met een mistgenerator haalt u een effectieve bewaker in huis. Want wat je niet kunt zien, kun je ook niet stelen. Mistbeveiliging desoriënteert overvallers, inbrekers of vandalen binnen enkele seconden. Ze kunnen letterlijk geen hand meer voor de ogen zien.

Onze mistmachines spuiten onder hoge druk waterdamp als dichte mist in een ruimte. Tot wel 280 kubieke meter binnen 10 seconden. De mist bestaat uit waterdamp en het onschuldige glycol. De mist is dus veilig voor mensen, dieren, etenswaren en elektronica, en laat geen vocht en residu achter.

Overvalpreventie en diefstalpreventie

Onze mistgenerators schrikken overvallers af. Met een druk op de paniekknop komt de mistbeveiliging onmiddellijk in actie. Mocht er onverhoopt toch een overvaller in uw winkel, magazijn of bedrijf zijn slag willen slaan, dan krijgt hij geen kans om iets te stelen of mensen te verwonden. Bovendien verkleint u de kans dat de overvaller ontkomt.

Inbraakpreventie

Een mistgenerator is een hele effectieve aanvulling op uw traditionele alarmsysteem. De politie heeft al gauw 10 tot 15 minuten nodig om ter plekke te komen. In die tijd kunnen inbrekers hun slag al geslagen hebben. Een mistgenerator voorkomt succesvolle inbraken en ramkraken en vergroot de kans op een aanhouding op heterdaad. Bij een activering van het inbraakalarm wordt tegelijkertijd de mistbeveiliging automatisch geactiveerd.

Uw voordelen

  • Een mistgenerator levert bij veel verzekeraars premiekorting op.
  • De mistbeveiliging kan volledig afgestemd worden op de omvang en aard van de ruimte.
  • Wij verzorgen de complete installatie en instructie aan uw personeel.
  • U krijgt één jaar garantie op de mistgenerator en de installatie.
  • U profiteert van onze uitgebreide expertise op het gebied van beveiliging en preventie.

Inhoud niet beschikbaar door uitgeschakelde cookies

Inhoud niet beschikbaar door uitgeschakelde cookies

Neem gerust contact op als u meer wilt weten en/of voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer informatie over het beveiligen van uw huis of appartement vindt u op deze pagina’s: