icoon_inbraak

Inbraakbeveiliging

Inbraak en diefstal hebben een enorme emotionele impact en een negatief effect op uw winkelomzet. Met een Borg gecertificeerd inbraakbeveiligingssysteem weet u zeker dat áls er wat gebeurt, er adequaat ingegrepen kan worden. En een alarmknop zorgt ervoor dat het winkelpersoneel direct kan reageren bij een overval tijdens openingstijden.

VHS Beveiliging levert, installeert en onderhoudt sinds 1991 beveiligingssystemen.

Met onze decennialange ervaring kunnen wij u optimale en professionele winkelbeveiliging garanderen. En die is voor iedere organisatie weer anders.

Wij geloven dan ook niet in ‘one size fits all’ en starten altijd met uw specifieke winkelsituatie. Door deze gezamenlijk en nauwkeurig te bekijken, kunnen wij u een vrijblijvend advies op maat geven.

Als u kiest voor VHS Beveiliging dan weet u zeker dat:

  • de installatie professioneel gebeurt;
  • er een Borg certificaat afgegeven wordt;
  • het jaarlijkse onderhoud in goede handen is.

Uitbreidingsmogelijkheden inbraakbeveiligingssysteem

Uw winkelbeveiligingssysteem kan aangesloten worden op een alarmcentrale (PAC). Dat zorgt niet alleen voor gemak en een extra gevoel van veiligheid. In veel gevallen is het zelfs een eis van de verzekeringsmaatschappij.

VHS inbraakbeveiligingssystemen zijn eenvoudig uit te breiden met:

  • camera’s
  • sirenes
  • een alarmknop
  • een brandalarm

Bent u op zoek naar betere inbraakbeveiliging voor uw winkel? Opent u een nieuwe winkel die beveiligd moet worden? Wat uw winkelsituatie ook is, neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem gerust contact op als u meer wilt weten en/of voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer informatie over het beveiligen van uw huis of appartement vindt u op deze pagina’s: