VHS, altijd iemand aanwezig.

Een alarmknop zorgt ervoor dat het personeel direct kan reageren bij een overval.

VHS, altijd iemand aanwezig.

Ook buiten winkelopeningstijden wilt u een oogje in het zeil houden.

VHS, altijd iemand aanwezig.

Doeltreffende brandbeveiliging beperkt de gevolgen van een eventuele brand aanzienlijk

Een offerte binnen een dag

Snel handelen zit in onze genen. Dat geldt dus voor alle aspecten van ons werk! U heeft binnen 24 uur een gespecificeerde offerte in huis.

Een 24/7 bemande meldkamer

U kunt vertrouwen op het altijd wakende oog van doortastende mensen als u er niet bent. De verbinding tussen uw beveiligingssysteem en de meldkamer is op 2 manieren tot stand gebracht (GSM en breedband). De meldkamer is daardoor altijd binnen handbereik.

Installatie & reparatie service

Wij zijn trots op de betrouwbaarheid van onze systemen. Uw beveiligingssysteem wordt vakkundig en met zorg door ons geïnstalleerd. Een eventueel probleem lossen wij razendsnel op, zodat u nooit zonder beveiliging zit.

Inbraakbeveiliging

Inbraak en diefstal hebben een enorme emotionele impact en een negatief effect op uw winkelomzet. Met een Borg gecertificeerd inbraakbeveiligingssysteem weet u zeker dat áls er wat gebeurt, er adequaat ingegrepen kan worden. En een alarmknop zorgt ervoor dat het winkelpersoneel direct kan reageren bij een overval tijdens openingstijden.

Lees meer

Brandbeveiliging

Niet veel winkeliers overleven een grote winkelbrand. Door de immense schade ligt het winkelbedrijf onvermijdelijk een tijd stil. Met lede ogen moet u aanzien hoe (potentiële) klanten elders gaan winkelen. Doeltreffende brandbeveiliging beperkt de gevolgen van een eventuele brand aanzienlijk, waardoor de winkeldeuren sneller weer open kunnen.

Lees meer

Toegangscontrole

Hoe groter uw winkel, hoe belangrijker het is om overzicht te hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld privévertrekken die niet voor iedereen toegankelijk mogen zijn. Met toegangscontrole bepaalt u wie waar mag komen en heeft u te allen tijde zicht op uw winkelpersoneel en het bij u winkelende publiek.

Lees meer

Camerabewaking

Ook buiten winkelopeningstijden wilt u een oogje in het zeil houden. Camerabewaking maakt dat mogelijk. De hedendaagse systemen zijn eenvoudig te installeren en bieden een uitstekende beeldkwaliteit. Daarnaast hebben camera’s een preventieve werking en dat komt de veiligheid in de winkelstraten ten goede.

Lees meer

Mistgenerator

Met een mistgenerator haalt u een effectieve bewaker in huis. Want wat je niet kunt zien, kun je ook niet stelen. Mistbeveiliging desoriënteert overvallers, inbrekers of vandalen binnen enkele seconden. Ze kunnen letterlijk geen hand meer voor de ogen zien.

Lees meer

“Ik werk het liefst met een partner die het hele traject van advies tot oplevering kan verzorgen”

Al jaren werk ik samen met VHS Beveiliging. Als adviseur en projectontwikkelaar ben ik altijd op zoek om de te ontwikkelen woningen uit te rusten met zoveel uit het zicht weggewerkt installatie materiaal uiteraard met een maximaal resultaat. Zo ook op het gebied van veiligheid en comfort in en rondom de woning.

Hiervoor werk ik het liefst met een partner die het hele traject van advies tot oplevering kan verzorgen. Bij een van mijn projecten zocht ik een partner die een aantal nog niet opgeleverde woningen snel en accuraat kon beveiligen. Immers vlak voor en direct na oplevering vinden er helaas vaak inbraken plaats. Binnen 3 werkdagen was het gehele traject van advies tot oplevering doorlopen en hadden wij geen zorgen meer over de beveiliging. Het systeem inclusief de alarmopvolging waakte over onze woningen. Dat gaf pas een geruststellend gevoel.

ing. René Koning | Directeur Koning Vastgoedconsultancy

Misdaad in kaart

Met de tool misdaad in kaart kunt u door het invoeren van postcode of plaatsnaam snel en overzichtelijk zien waar er in uw woonomgeving ingebroken is.

 

Bekijk uw buurt