icoon_inbraak

Inbraakbeveiliging

“Had ik m’n huis maar beter beveiligd,” horen wij regelmatig ná een inbraak. Een inbraak zet je leven op z’n kop. Ineens voelt u zich niet veilig meer in uw eigen huis. Voorkomen is beter dan genezen, is makkelijk gezegd, maar daardoor niet minder waar.

Een inbreker staat binnen 3 minuten in uw huis.

De gemiddelde woning is maximaal 3 minuten inbraakwerend, 5 minuten als u rolluiken gebruikt. Veel mensen hebben echter het gevoel dat hun huis voldoende beveiligd is en weten niet dat er iedere dag 250 keer ingebroken wordt.

Wat u nog meer kunt doen om een inbraak te voorkomen.

  • Voorzie ramen en deuren van degelijk hang- en sluitwerk.
  • Plaats anti-inbraakstrips, zodat er geen breekijzers tussen deur en kozijn geplaatst kunnen worden.
  • Een buitenlamp met bewegingsmelder kan afschrikkend werken.
  • brandbeveiliging
  • toegangscontrole
  • camerabewaking

Omwisselactie alarmsysteem

Inbraakbeveiliging op basis van uw huidige bekabelde alarmsysteem. Ontvang binnen 5 minuten uw offerte!

HeerMevrouw

* is verplicht

Brandkasten

Om de juiste brandkast aan te schaffen, moeten keuzes gemaakt worden. De correcte namen inbraakwerende kast en brandwerende kast zijn helaas te lang voor dagelijks gebruik, en zijn afgekort naar brandkast of kluis.


De productgroep is te verdelen in 3 categorieen: brandwerend, inbraakwerend en brand- en inbraakwerend.

Brandwerend

Brandwerende producten zijn zo gemaakt dat ze ervoor zorgen dat de binnentemperatuur van de kast lager blijft dan de temperatuur waarbij papier of data beschadigd wordt. Papier beschadigt of kan zelfs vergaan boven een temperatuur van 175°C. De kritieke grens voor magnetische informatiedragers en digitale datadragers ligt al op ca. 50 °C. Boven deze temperatuur is de kans groot dat de gegevens op de media verloren gaan.

Wilt u uw documenten tegen brand beschermen, kies dan voor één van de geteste brandwerende kluizen. Brandwerende testen vinden plaats bij onafhankelijke testinstituten in diverse landen.

Inbraakwerend

Inbraakwerende kluizen bieden bescherming tegen het ongeoorloofd openmaken van de kluis door vreemden. De sterkte van de inbraakwerendheid wordt door verschillende factoren bepaald en vastgelegd in een bepaalde norm. Volgens deze normen moeten kluizen getest worden door een onafhankelijk testinstituut volgens de norm EN 1143-1. In de testinstituten gaan ervaren mensen aan de slag met de kluis om deze open te breken. De verkregen resultaten worden omgezet in een weerstandswaarde. Hierin wordt rekening gehouden met factoren als tijd en gereedschap. Aan de hand van de testresultaten wordt een kluis ingeschaald in een bepaalde weerstandsklasse.

Inbraak- en Brandwerend

Deze kluizen beiden bescherming tegen zowel inbraak als brand. Dus als u uw waardevolle spullen tegen alle ongevallen wilt beschermen bieden kluizen met zowel inbraakwerende als brandwerende eigenschappen u de oplossing.

Neem gerust contact op als u meer wilt weten en/of voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer informatie over het beveiligen van uw huis of appartement vindt u op deze pagina’s: