icoon_camera

Camerabewaking

U wilt weten wat er rondom uw huis of appartement gebeurt. Misschien omdat er in uw wijk bepaalde zaken spelen. Of omdat u een extra beveiligingsstap wilt zetten vanwege allerlei kostbare bezittingen in uw huis. Camerabewaking is hier bij uitstek geschikt voor.

Camerabewaking is als een extra paar ogen.

Ogen met een hoge resolutie, die voor meerdere doeleinden goed in te zetten zijn. Ten eerste maakt camerabewaking alarmverificatie mogelijk. Is het loos alarm of moet er direct actie ondernomen worden?

Dankzij de geïntegreerde audio en video streaming kunt u opnames live beluisteren en bekijken. En als u wilt, kunt u alle digitale informatie laten doorsturen naar een alarmcentrale (PAC).

Camerasurveillance behoort ook tot de mogelijkheden.

U bepaalt zelf op welke tijdstippen het beste een camera observatieronde uitgevoerd kan worden. En als u voor intelligente camera’s kiest, wordt er een alarm afgegeven bij ongebruikelijke bewegingen.

Toezicht, controle én preventie door camerabewaking.

Naast het bieden van toezicht- en controlemogelijkheden, hebben camera’s een preventieve werking en dragen ze bij het vergroten van de veiligheid. Alleen al duidelijk maken dat er sprake is van camerabewaking heeft een preventief effect. Dat is een groot voordeel en geeft een gerust gevoel.

Effectief in (preventief) gebruik en eenvoudig te installeren.

De benodigde camera’s zijn eenvoudig aan te sluiten op uw bestaande computernetwerk. Inclusief eventuele tablets en smartphones. Op deze manier heeft u wanneer u maar wilt zicht op wat er in de directe omgeving van uw woning gebeurt.

Zeker als er (tijdelijk) vandalisme opduikt, hebben zowel u als de straat waarin u woont, daar veel baat bij. Zo wordt u bijvoorbeeld tijdig gewaarschuwd wanneer er een poging gedaan wordt om een airbag uit uw auto te stelen.

Het preventieve effect van camerabewaking is groot, maar áls er wat gebeurt, bent u er dus sneller bij. En het vergroot de kans dat de politie daders vindt.

Neem gerust contact op als u meer wilt weten en/of voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Maakt u al gebruik van camerabewaking en wilt u dat systeem laten optimaliseren? Ook daarvoor kunt u terecht bij VHS Beveiliging.

Meer informatie over het beveiligen van uw huis of appartement vindt u op deze pagina’s:

Beleidsregels cameratoezicht

Download PDF